streptozocinindukált intravénás

Vese- toxicitás streptozocinindukált dózisfüggő és kumulatív, és lehet súlyos vagy végzetes. Egyéb jelentős toxicitás a hányinger és a hányás, amely súlyos lehet, és időnként kezelést korlátozó. Ezen túlmenően, májműködési zavar, hasmenés, és hematológiai változások is megfigyeltek egyes betegeknél. Streptozocin mutagén, és amikor parenterálisan, azt találtuk, hogy a tumorigén vagy rákkeltő bizonyos rágcsálókban.

Használja a streptozocinindukált

Terápiás Osztály: daganatellenes szer

Farmakológiai Osztály: alkilezõszer

Kémiai Osztály: nitrosourea

Streptozocin úgy tűnik, hogy zavarja a rákos sejtek növekedését, amelyek végül elpusztul. Ez közvetlenül is befolyásolja a hasnyálmirigy működését. Mivel a növekedés a szervezet normális sejtek is befolyásolja streptozocin, más hatások is előfordulnak. Néhány ilyen súlyos lehet és kell számolni a kezelőorvosnak. Egyéb hatások nem lehet komoly, de aggodalomra adhatnak okot. Néhány mellékhatás nem fordulhat elő hónapokig vagy évekig után a gyógyszer alkalmazásának.

Mielőtt elkezdi a kezelést a streptozocinindukált, ha az orvosával kell beszélni a jó streptozocinindukált fog tenni, valamint a kockázatok használja.

Streptozocin kell adni csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Streptozocin, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt streptozocinindukált

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a streptozocin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nincs konkrét információk összehasonlításával használata streptozocinindukált gyermekekben használatát más korcsoportokban.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata streptozocinindukált az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed streptozocinindukált, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata streptozocinindukált bármelyik következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata streptozocinindukált bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák használatát érintő streptozocin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Míg kapsz streptozocinindukált, orvosa akarja inni extra folyadék, így lesz több vizelet ürítése. Ez segít megelőzni a veseproblémák, és tartsa a veséje jól működik.

streptozocin általában hányingert és hányást okoz, amely súlyos is lehet. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy továbbra is megkapja a gyógyszert, akkor is, ha érzi magát rosszul. Kérdezze meg az egészségügyi szakember a módját, hogy csökkentse ezeket a hatásokat.

Az adagot a streptozocin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú streptozocinindukált. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a streptozocinindukált megfelelően működik, és hogy ellenőrizze az esetleges nemkívánatos hatások.

Amíg kezelik streptozocinindukált, és a kezelés megszakítása után vele, nincs immunizálás (védőoltás) anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra. Streptozocin csökkentheti a szervezet ellenálló képességét, és van rá esély, hogy kap a fertőzés az immunizálás hivatott megakadályozni. Ezen kívül más élő emberek a háztartásban nem szedhető orális polio vakcina, mivel van esély tudták átadni a polio vírus az Ön számára. Továbbá ne személyek esetében, akik nemrégiben szedett orális polio vakcina. Nem kap közel hozzájuk, és nem marad ugyanabban a szobában velük sokáig. Ha nem tudja ezeket az óvintézkedéseket, akkor érdemes rajta egy védő maszk, amely magában foglalja az orr és a száj.

Ha streptozocin véletlenül szivárog ki a vénából, amely az injekciót, ez károsíthatja bizonyos szövetek és okoz hegesedést. Mondja az egészségügyi szakember azonnal, ha azt észleli, bőrpír, fájdalom, duzzanat vagy az injekció helyén.

Együtt a szükséges hatást, vagy hasonló gyógyszert streptozocinindukált néha okozhat nemkívánatos hatásokat, mint például a vese problémák és más mellékhatásai. Ezek és mások az alábbiakban ismertetjük. Továbbá, mivel az út ezen gyógyszerek a test, van esély, hogy előfordulhat, hogy más nem kívánt hatások, amelyek nem fordulnak elő, míg hónapok vagy évek után a gyógyszer alkalmazásának. Ezek a késleltetett hatások lehetnek bizonyos ráktípusok, mint például a leukémia. Streptozocin Kimutatták, hogy a tumorokat okoznak (néhány rákos) állatokban. Megvitatni ezeket lehetséges hatásait orvosával.

Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata streptozocinindukált

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Miután abbahagyja streptozocinindukált, akkor még olyan mellékhatásokat okoz, hogy szükség van a figyelmet. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatásokat

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben streptozocinindukált

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hasnyálmirigy rák fluorouracil, Tarceva Abraxane, gemcitabin, Gemzart Afinitor, Sutent erlotinib, mitomicin everolimus szunitinibről, pankreatin Onivyde, streptozocinindukált, Adrucil, Mutamycin, paclitaxel fehérjéhez kötött Zanosar, irinotekán liposzómás

 vagy csatlakozz a streptozocinindukált támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

streptozocinindukált Side Effects

streptozocinindukált