skullcap: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Skullcap, Kék Pimpernel, Kék skullcap, Escutelaria, Grande Toque, sisak virág, Hoodwort, Mad-Dog Herb, Mad-Dog skullcap, Mad-Dog Weed, Mad Weed, Quaker Bonnet, Scullcap, Scutellaria, Scutellaire, Scutellaire de Virginie, Scutellaire ..; Lásd az összes nevet skullcap, Blue Pimpernel, Kék skullcap, Escutelaria, Grande Toque, sisak virág, Hoodwort, Mad-Dog Herb, Mad-Dog skullcap, Mad-Dog Weed, Mad Weed, Quaker Bonnet, Scullcap, Scutellaria, Scutellaire, Scutellaire de Virginie, Scutellaire LatÃriflore, Scutelluria, Scutellaria lateriflora, Toque Bleue, Toque CasquÃe, Toque des Marais; elrejtése nevek

Skullcap egy növény. A föld feletti részeit használják, hogy a gyógyszert; Skullcap használják sok feltétel, de eddig nincs elég tudományos bizonyíték arra nézve, hogy vagy nem hatásos ezek közül bármelyik, Skullcap használják alvászavar (álmatlanság), szorongás, szélütés, és bénulás okozta szélütés. Azt is használják láz, magas koleszterinszint, â € œhardening az artériák â € (atherosclerosis), a veszettség, epilepszia, ideges feszültség, allergiák, bőrfertőzések, gyulladás, görcsök; Skullcap termékek nem mindig, amit a címke állítják. A növényeket germander és Teucrium gyakran nem kívánt és jelöletlen összetevők sapkát termékeket. Másodszor, azt gondolhatja, hogy vásárol Scuttelaria lateriflora, a faj koponyatet hogy vizsgálták gyógyászati ​​használatra, de a termék tartalmazhat más faj sapkát helyette. A leggyakrabban helyettesített faj Nyugat-sapkát (Scuttelaria canescens), Dél-skullcap (Scutellaria cordifolia), vagy Marsh skullcap (Scutellaria galericulatum). Ezek a fajok tartalmaznak különböző vegyi anyagok, így azok nem tekinthetők cserélhető.

A vegyszerek skullcap működhet megakadályozza duzzanat (gyulladás). Egyéb vegyi anyagok skullcap úgy gondolják, hogy álmosságot (álmosság).

Elegendő bizonyíték fo; Szorongás. Korlátozott bizonyítékok arra utalnak, hogy az egészséges emberek, akik egyetlen adag skullcap kivonat talán nyugodtabban, mint feszült. Ez a hatás úgy tűnik, hogy az utolsó, körülbelül 2 órán át keverjük. Azonban ez nem ismert, ha figyelembe veszik skullcap hatásos szorongásos zavarok, vagy ha kiterjesztett felhasználás előnyös; rohamok; Alvászavar (inszomnia); Agyvérzés; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát koponyatet e célra.

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre, hogy tudja, ha skullcap ezért biztonságos orvosi körülmények között; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: nincs elég megbízható információ biztonsága figyelembe skullcap te terhes vagy szoptat. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja; Műtét: skullcap lelassíthatja a központi idegrendszert. Egészségügyi szolgáltatók attól tartanak, hogy érzéstelenítés és más gyógyszerek műtét alatt és után növelheti ezt a hatást. Hagyja abba skullcap legalább 2 héttel a tervezett műtét.

Jelenleg nincsenek információk koponyatet interakciók

A megfelelő adag skullcap számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok sapkát. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Awad, R., Arnason, JT, Trudeau, V., Bergeron, C., Budzinski, JW, Foster, BC, és Merali, Z. fitokémiai és biológiai elemzése skullcap (Scutellaria lateriflora L.): a gyógynövény szorongásoldó tulajdonságait. Phytomedicine. 200; 10 (8): 640-649.

Bruseth, S. és Enge, A. [Scullcap – májkárosodás. Fagyöngy hepatitis]. Tidsskr.Nor Laegeforen. 8-10-199; 112 (18): 2389-2390.

Li, J., Ding, Y., Li, X. C., Ferreira, D., Khan S., Smillie, T., és Khan, I. A. Scuteflorins az A és B, dihydropyranocoumarins származó Scutellaria lateriflora. J Nat.Prod. 200; 72 (6): 983-987.

Sarris, J., Panossian, A. Schweitzer, I., Stough, C., és Scholey, A. gyógynövény a depresszió, szorongás és álmatlanság: felülvizsgálatát pszichofarmakológia és klinikai bizonyíték. Eur.Neuropsychopharmacol. 201; 21 (12): 841-860.

Foster S, Tyler VE. Tyler Őszinte gyógynövény, 4. kiadás., Binghamton, NY: Haworth Herbal Press, 1999.

Gafner S, Bergeron C, Batcha LL, et al. Inhibitor a [3H] -LSD kötődését az 5-HT 7-receptorok által származó flavonoidok Scutellaria lateriflora. J Nat Prod 200; 66: 535-7.

Takeshita K, Saisho Y, Kitamura K, et al. Pneumonitis által kiváltott ou-gon (scullcap). Intern Med 200; 40: 764-8.

Wolfson P, Hoffmann DL. Egy vizsgálat hatékonyságát Scutellaria lateriflora egészséges önkénteseken. Altern Ther Health Med 200; 9: 74-8.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió