skizofrénia

Támogatása a mentális rendellenességek családokból származnak, szakmai lakó- vagy napos program gondozók, menedéket szereplők, ismerős vagy lakótárs, szakmai ügyben menedzserek, vagy mások azok a közösségek, illetve istentiszteletre, akik aggódnak jólétük. Sok esetben, amikor az emberek a skizofréniával segítségre lesz szüksége a többi ember.

Pszichózis utal, ha elveszti a kapcsolatot a valósággal, és látni, hallani, vagy úgy véli, a dolgok, amelyek nem valódi; Lehet, hogy téveszméket. Ez azt jelenti, kapaszkodj valótlan vagy furcsa hiedelmek. Lehet hallucinációk. Ez az, amikor elképzelni hall vagy lát valamit, ami nem létezik; Pszichózis egy tünet, nem betegség. Ez okozhatja egy sor dolgot, mint egy mentális vagy fizikai betegség, kábítószer, vagy szélsőséges stressz vagy trauma. Pszichotikus rendellenességek, mint például a skizofrénia, a mentális …

A kérdés a polgári jogok köt minden olyan kísérletet, hogy a kezelést. Védő törvények betegeket kényszerbeszállításokat váltak nagyon szigorú, és megpróbál segítséget, hogy valaki, aki mentálisan beteg bosszantó lehet. Ezek a törvények változnak államonként, de általában ha az emberek veszélyesek önmagukra vagy másokra, mert a mentális betegségek, és megtagadja a kért kezelést, családtagok vagy barátok lehet, hogy hívja a rendőrséget, hogy jut el a kórházba. A mentők, a mentális egészségügyi szakember felméri a páciens és meghatározza, hogy az önkéntes vagy kényszerű belépés szükséges.

Egy személy mentális betegség, aki nem akar a kezelés elfedheti furcsa viselkedés vagy gondolatok egy professiona; Ezért, a családtagok és a barátok kell kérni, hogy beszéljen négyszemközt végző személy a beteg vizsgálatára és elmagyarázza, mi is történik otthon. A szakmai így képes lesz, hogy megvizsgálja a beteget, és hallja a beteg eltorzult gondolatok a maguk számára. Szakemberek személyesen kell tanúja bizarr viselkedés és hallani téveszmés gondolatokat, mielőtt legálisan ajánlani az elkötelezettség és a család és a barátok is ad nekik a szükséges információt, hogy erre.

Ápolással. Annak biztosítása, hogy a szkizofrén betegek továbbra is kap kezelést, és megteszi a gyógyszert, miután elhagyja a kórházat is fontos. Ha a betegek idő előtt abbahagyja a gyógyszerszedést, vagy abba megy nyomon követése kinevezések, a pszichotikus tünetek visszatérnek. Ha ezek a tünetek súlyosbodnak, akkor nem lesz képes gondoskodni saját alapvető szükségleteit az élelmiszer, ruházat, és menedéket, akkor elhanyagolják a személyes higiénia, és a végén az utcán vagy a börtönben, ahol ritkán kapnak a fajta Segítségre van szükségük.