sebészeti abortusz ellátás – téma áttekintése

Női Egészség Trends

Mielőtt egy műtéti abortusz, orvosa

Miután a sebészeti abortusz eljárás, kezelőorvosa ellenőrizni fogja, hogy győződjön meg arról,

Olyan gyógyszerek, amelyek után adható a sebészeti abortuszt tartalmazzák

Gondosan kövesse orvosa utasításait, és vizsgálja felül mit-számíthat információk után műtéti abortusz. Kövesse ezeket az utasításokat

Normál tünetek, hogy a legtöbb nő tapasztal után műtéti abortusz közé

Értékelje a múltban egészségre, beleértve bármilyen olyan gyógyszert szed; Van egy fizikális vizsgálat, beleértve a kismedencei vizsgálat, hogy értékelje az egészség, hogy mennyi ideig volt terhes, és a hely és az egészség a magzatra; Végezzünk ultrahangos megerősíteni, hogy milyen messzire, és ahol a terhesség. Nem minden orvos úgy dönt, hogy ezt a lépést; Beszélje meg döntését az abortuszt és az érzéseit a határozatot; Beszélje meg a jövőre vonatkozó terveket terhesség és fogamzásgátló használata; Magyarázni az eljárást, az esetleges problémákról, és mikor kell hívni az orvost.

Küldj be egy linket letölteni az alkalmazást.

Az életjelek, mint a szívritmus, a légzés, a vérnyomás normális; Vérzés nem túlzott; Méhösszehúzódások normális; Mellékhatásai érzéstelenítő (helyi vagy általános) nem okoz problémát.

Antibiotikumok, hogy megakadályozzák a fertőzés; Okozó gyógyszerek méhösszehúzódások (uterotonic), ürítse ki a méh teljesen, és csökkenti a vérzést; Rh immunglobulin, amelyet adott minden a nők, akik Rh-negatív vércsoportú megelőzése Rh érzékenységet a beavatkozás után; Fájdalom gyógyszer, a görcsös fájdalom okozta méhösszehúzódások; Kezelésére használt gyógyszer hányinger vagy hányás.

Kérlek várj…

A legtöbb nő visszatér a normál tevékenységek 1-2 nappal a beavatkozás után. Ne megerőltető testmozgás körülbelül 1 hétig; Ne közösülésre legalább 1 hétig, vagy hosszabb, mint az orvosa által; Amikor elkezdi közösül újra használni fogamzásgátló, és óvszert használni, hogy megakadályozzák a fertőzés. További információért Fogamzásgátló; Ne öblítse le a hüvely folyadékok (zuhany). Ez növelheti a fertőzések kockázatát, hogy vezethet kismedencei gyulladásos betegség.

Szabálytalan vérzés vagy pecsételő az első 2 hétben; Görcsös az első 2 hétben. Egyes nők lehetnek görcsös (mint a menstruációs görcsök), mindaddig, amíg 6 hét; Érzelmi reakciók 2-3 hét.