salatrim: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

A rövid és a hosszú láncú acil trigliceridmolekula.

Salatrim egy ember alkotta vegyi anyag. Ezt használják a zsírpótló; Az emberek salatrim fogyás; Az élelmiszerekben, salatrim adunk csökkenti a zsír csökkentése nélkül, mennyire tele a személy úgy érzi, miután az étel elfogyasztása.

Salatrim segíthet az emberek úgy érzik megtelt. Ez segíthet a fogyás.

Elegendő bizonyíték fo; Fogyás; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát salatrim e célra.

Salatrim valószínűleg biztonságos, ha szájon át az élelmiszer mennyiségben. Salatrim valószínűleg biztonságos, ha szájon dózisban 30 gramm naponta. Enyhe hasi diszkomfort számoltak néhány ember, aki használt salatrim; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata salatrim terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincsenek információk SALATRIM interakciók

A megfelelő adag salatrim számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok salatrim. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Byrne, David. A Bizottság határozata 2003. december 1 forgalomba hozatalának engedélyezéséről a piacon salatrims új élelmiszer-összetevőként rendelet szerint (EC) No 258/97 Az Európai Parlament és a Tanács. Hivatalos Lapjában az Európai Bizottság. Frissítve December 13, 2003 Lap január 27, 2015.

Finley JW, Leveille GA, Dixon RM, et al. A klinikai értékelés alapján SALATRIM, csökkentett kalóriatartalmú triglicerid. J Agric Food Chem 199; 42 (2): 581-596.

Livesey G. felszívódását sztearinsav származó trigliceridek: vizsgálatot és elemzést. Nutr Res Rev 200; 13 (2): 185-214.

Senanayake SPJN, Shahidi F. “diétás zsír helyettesítésére.” Bailey Ipari olaj és zsír termékek, hatodik kiadás, 6. kötet beállítása. 3. kötet: Étolaj és zsír termékek: Speciális olajok és olajtermékek. Ed. Shahidi F. Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, 2005.

Smith RE, Finley JW, Leveille GA. Áttekintése SALATRIM, a család alacsony kalóriájú zsírokat. J Agric Food Chem 199; 42: 432-434.

Sorensen LB, Cueto HT, Andersen MT, et al. A hatás a salatrim, alacsony kalóriatartalmú módosított triacil-glicerin, a étvágy és az energia bevitel. Am J Clin Nutr 200; 87 (5): 1163-1169.

Tuomasjukka S, Viitanen M, Kallio H. Sztearinsav jól felszívódik a rövid- és hosszú-acil lánchosszúságú triacil-glicerin akut vizsgálati italt. Eur J Clin Nutr 200; 61 (12): 1352-1358.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió