rubeola vizsgálat

A rubeola vérvizsgálat antitestek, amelyek által az immunrendszer, hogy segítsen megölni a rubeola vírus. Ezek az antitestek maradnak a véráramban évek óta. A jelenléte bizonyos antitestek olyan friss fertőzés, egy korábbi fertőzés, vagy azt, hogy beoltották a betegség ellen.

A rubeola vizsgálat többnyire egy nő, aki azt akarja, vagy terhességet annak meghatározására, hogy ő van veszélyben a rubeola. Számos laboratóriumi módszereket lehet használni kimutatására rubeola antitestek a vérben. A leggyakrabban használt módszer a enzimmel kapcsolt immunoszorbens assay (ELISA, EIA).

A vizsgálatot rubeola azért van, hogy megtudja, ha

Néhány született csecsemők veleszületett lehet vizsgálni veleszületett rubeola.

Nincs szükség különleges előkészítésre van szükség, mielőtt ezt a tesztet.

Az egészségügyi szakember vesz mintát a vér

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.

Egy nő, aki vagy akar teherbe esni immunis rubeola; Egy nemrégiben fertőzés okozta a rubeola vírus. A jelenléte IgM antitestek olyan jelenlegi vagy friss fertőzés; Egy személy elleni védőoltást rubeola. Az IgG antitestek jelent mentességet kapott révén akár védőoltás vagy egy korábbi fertőzés; Az egészségügyi szakemberek, akik kapcsolatban vannak a terhes nő volt rubeola. Egy egészségügyi szakember, aki nem volt rubeola szükség lehet védőoltást, hogy megakadályozzák a elterjedésének kockázata rubeola, hogy egy terhes nő.

Tekerjük egy gumiszalaggal körül a felkar, hogy állítsa le a vér áramlását. Ez teszi az erek a sáv alatt nagyobb, így könnyebb, hogy egy tűt a vénába; Tisztítsuk meg a tű helyét alkohollal; Tedd be a tűt a vénájába. Több, mint egy tűszúrás lehet szükség; Csatlakoztasson egy csövet a tű, hogy töltse meg a vér; Távolítsuk el a zenekar a karját, amikor elég vért; Tedd gézzel vagy vattával a tűre helyszínen a tűt eltávolítják; Nyomást gyakorol a helyszínen, majd tegyen a sebre.