rozsdás levelű Rhododendron: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Azalea, Laurier-Rose des Alpes, Rhododendri Ferruginei folium, Rhododendron Alpin, Rhododendron Ferrugineux, Rhododendron ferrugineum, Rododendro, Rosage, Rose des Alpes, Rose du Diable, Rosebay, Rust-Red Rhododendron, Rusty Leaved Rhododendron, ..; Lásd az összes nevet Azalea, Laurier-Rose des Alpes, Rhododendri Ferruginei folium, Rhododendron Alpin, Rhododendron Ferrugineux, Rhododendron ferrugineum, Rododendro, Rosage, Rose des Alpes, Rose du Diable, Rosebay, Rust-Red Rhododendron, Rusty Leaved Rhododendron, Snow Rose; elrejtése nevek

Rusty levelű Rhododendron egy növény. Úgy véljük, mérgező. Rhododendron méz ismert â € SMAD honey.â € ť Mindazonáltal a leveleit használják, hogy a gyógyszert; Annak ellenére, hogy komoly biztonsági aggályokat, rozsdás levelű Rhododendron kombinációban alkalmazzák más gyógynövényekkel fájdalmas körülmények között, például a köszvény, izom- és ízületi fájdalom (reuma), idegfájdalom (neuralgia), isiász, arc fájdalom (trigeminus neuralgia), izom fájdalom, migrén , fejfájás, borda fájdalom; Egyéb felhasználási szereplő kezelés rendkívüli feszültség az izmok vagy artériák (hipertónia), ízületi betegségek, keményedés az izmok, gyenge kötőszövet, érzékenység időjárás változás, epekő, vesekő, magas vérnyomás, és az öregedés hátterében.

Rusty levelű Rhododendron vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik a vérnyomást. Azt is tartalmaz vegyi anyagokat, amelyek zavarják az elektromos aktivitását az idegek, amelyek alacsony dózisban lehet fájdalomcsillapításra jár bizonyos körülmények között, de a magasabb dózisok vezethet mérgezés.

Elegendő bizonyíték fo; Extrém feszültség az izmok vagy artériák (hipertónia); Izom- és ízületi fájdalom (reuma); Ízületi betegség; Megkeményedése izmok; Izom fájdalom; Gyenge kötőszövet; Idegfájdalom (neuralgia); Érzékenység az időjárás változás; Isiász; Face fájdalom (trigeminus neuralgia); Migrén; fejfájás; Magas vérnyomás; Rib fájdalom; Köszvény; Az epekövek; Vesekövek; Aging rendellenességek; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát rozsdás levelű Rhododendron e célra.

Rusty levelű Rhododendron nem biztonságos. Az egész növényt tekintik mérgező. Figyelembe rozsdás levelű Rhododendron okozhat gyengeség, szédülés, hányinger, hányás, alacsony vérnyomás, lassú szívverés, szabálytalan szívverés, és a homályos látás. A mérgezés tünetei közé tartozik az izzadás, tudatzavar, hidegrázás, ájulás, sokk, roham, szív- és légzésleállás, súlyos kábultság, esetleg halált; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: ez nem biztonságos, hogy bárki, különösen a terhes vagy szoptató nők, hogy rozsdás levelű Rhododendron. Ez tartalmaz mérgező vegyi anyagok.

Jelenleg nincsenek információk RUSTY LEVELŰ Rhododendron kölcsönhatások

A megfelelő adag rozsdás levelű Rhododendron számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához szükséges dózistartományban rozsdás levelű Rhododendron. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Biberoglu S, Biberoglu K, Komsuoglu B. Mad mézet. [Levél a szerkesztőnek] JAMA 198; 259: 1943.

Furbee B, Wermuth M. Életveszélyes növénymérgezésekről. Crit Care Clin 199; 13: 849-88.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió