RNS és DNS: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Sav DÃsoxyribonuclÃique Sav NuclÃique, savakkal NuclÃiques, ADN, ADN-ARN, ADN / ARN, ARN et ADN, ARN y ADN, DNS Deoxynucleic Acid, dezoxiribonukleinsav, Extrait RibonuclÃique, atommagok Savak, Nucleic, nukleinsav nukleinsavak, nukleotidok N ..; Lásd az összes nevet Acide DÃsoxyribonuclÃique Sav NuclÃique, savakkal NuclÃiques, ADN, ADN-ARN, ADN / ARN, ARN et ADN, ARN y ADN, DNS Deoxynucleic Acid, dezoxiribonukleinsav, Extrait RibonuclÃique, atommagok Savak, Nucleic, nukleinsav Nucleic savak, nukleotidok, NuclÃotides, purinok, pirimidinek, RNS, RNS-DNS, RNS / DNS-t, ribonukleinsav, Ribonucleic-kivonat; elrejtése nevek

RNS (ribonukleinsav), és a DNS (dezoxiribonukleinsav) olyan kémiai vegyületek, amelyek a szervezet által. Azt is el lehet készíteni a laboratóriumban. RNS-t és DNS-t használunk a gyógyszert; Az emberek RNS / DNS kombinációit javítja a memóriát és a szellemi frissességet, kezelésére vagy megelőzésére az Alzheimer-kór, depresszió, növeli az energia, húzza a bőrt, növeli a nemi vágyat, és ellensúlyozzák az öregedés hatásait; A kórházban, RNS-t használjuk a táplálkozás formulák közé tartoznak az omega-3 zsírsavak és az arginin. A kombináció használatos idejének csökkentésével a behajtáshoz szükséges a műtét után, immunrendszer erősítésére válaszát, és eredmények javítása égési betegek és az intenzív betegek Mint egy lövés, RNS kezelésére használják bőrbetegségek, például ekcéma és pikkelysömör, valamint a csalánkiütés és az övsömör.

RNS (ribonukleinsav), és a DNS (dezoxiribonukleinsav) olyan vegyi anyagok úgynevezett nukleotidok, amelyek a szervezet által. Úgy tűnik, hogy alapvető feltételek mellett a gyors növekedés, mint például intesztinális fejlődés, a máj műtét vagy sérülés, és közben is kihívást az immunrendszert.

Esetleg Hatékony fo; Lerövidítése felépülés a műtét vagy betegség. Kiegészítve az étrend átesett betegek nagy műtét RNS, L-arginin, és az eikozapentaénsav javulhat helyreállítást. Így ez a kombináció körül a műtét idején úgy tűnik, felpörgeti immunválaszt, csökkenti a fertőzések, javítja a sebgyógyulást, és lerövidíti a helyreállításhoz szükséges időt; Esetleg Hatástalan fo; Égési sérülés hasznosítása; Elegendő bizonyíték fo; Alzheimer kór; Javítja a memóriát; Depresszió; Megereszkedett bőrt; Csökkent nemi vágy; Öregedés; Ekcéma, ha adott a lövés; Psoriasis, ha adott a lövés; Csalánkiütés, ha adott a lövés; Zsindely, ha adott a lövés; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát RNS és DNS e célra.

RNS biztonságosnak tűnik a legtöbb ember számára, ha a gyógyszert az omega-3 zsírsavak és az L-arginin vagy bőr alá fecskendezik. Az injekciók is okozhat viszketést, bőrpírt, duzzanatot és az injekció helyén; Anyatej-helyettesítő tápszerek, amelyek RNS vagy DNS is úgy tűnik, hogy biztonságos a gyermekek számára; Nincs elég információ a választ, hogy az RNS / DNS-kombinációk biztonságos venni szájon; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Lehet biztonságos, hogy vegye az RNS és DNS kiegészítéseként, ha terhes. Egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy a DNS-t esetleg átjut a placentán és születési rendellenességeket okozhat; Nem tudunk eleget a biztonsági RNS és a DNS, ha szoptat -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincs információ az RNS és a DNS kölcsönhatások

A következő adagot vizsgálták tudományos KUTATÁS; Etetés BME; A javuló sebészeti visszanyerés: 30 mg / kg / nap az RNS együtt arginin és omega-3 zsírsavak.

Referenciák

Bower RH, Cerra FB, Bershadsky B, et al. Korai enterális formula (Impact) kiegészítve arginin, nukleotidok, és halolaj az intenzív osztályon a betegek: eredmények multicentrikus, randomizált klinikai vizsgálatban. Crit 199; 23: 436-49.

Daly JM, Lieberman MD, Goldfine J, et al. Az enterális táplálás kiegészítőszókkal arginin, RNS, és omega-3 zsírsavak a betegek a műtét után: immunológiai, metabolikus és klinikai eredmény. Műtét 199; 112: 56-67.

Gianotti L, Braga M, Fortis C, et al. Egy prospektív, randomizált klinikai vizsgálatban a perioperatív táplálás egy arginin, omega-3-zsírsav, és az RNS-dúsított enterális diéta: hatása gazdaválaszt és tápláltsági állapot. JPEN J Parenter Enterális Nutr 199; 23: 314-20.

KEMEN M, Senkal M, Homann HH, et al. Korai posztoperatív enterális táplálás arginin-omega-3 zsírsavak és ribonukleinsav kiegészített diéta vs placebo rákos betegekben: immunológiai, a hatás értékelésére. Crit 199; 23: 652-9.

Li L. erythemás reakció szubkután injekció ribonukleinsav. Kontakt dermatitis 199; 41: 239.

Rudolph FB, Van Buren CT. A metabolikus hatásai enterálisan beadott ribonukleinsavak. Curr Clin Nutr Meiab Care 199; 1: 527-30.

Saffle JR, Wiebke G, Jennings K, et al. Randomizált vizsgálat immunrendszer fokozó enterális táplálás égési betegek. J Trauma 199; 42: 793-802.

Schubert R, Hohlweg U, Renz D, Doefler W. A sorsa a szájon át bevett idegen DNS egereken kromoszóma egyesület és a placenta átvitel o a magzatot. Mol Gen Genet 199; 259: 569-76.

Senkal M, KEMEN M, Homann HH, et al. Moduláció posztoperatív immunválasz által enterális táplálás a diéta dúsított arginin, RNS, és omega-3 zsírsavak betegeknél felső gastrointestinalis rák. Eur J Surg 199; 161: 115-22.

Tepaske R, VELTHUIS H Oudemans-van Straaten HM, et al. Hatása preoperatív orális immunrendszer erősítő étrend-kiegészítő a betegeknél, akiknél nagy a fertőzés veszélye szívműtét után: egy randomizált, placebo-kontrollált vizsgálatban. Lancet 200; 358: 696-701.

Van Buren CT, Rudolph F. Diétás nukleotidok: a feltételes követelmény. Táplálkozás 199; 13: 470-2.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió