ótvar vizsgálatok, kezelések, megelőzési

Orvosa valószínűleg felismeri ótvar ‘s jellegzetes kiütések. Azonban ő is szintén

Az orvosa gombaellenes gyógyszert. Ezek a gyógyszerek, hogy ellenőrizzék a gomba és megakadályozzák, hogy jön vissza. Lehet elterjedt a gombaellenes terméket bőrére, mint egy gyógyszeres sampont, por, krém, hab, spray, vagy lotio; vagy lehet bevenni egy tablettát, így a gyógyszer terjedt az egész tested. Az orvosa ezek kombinációja kezelések.

Sok gombaellenes gyógyszerek, például mikonazol vagy klotrimazol, rendelkezésre állnak a pult felett egy olcsóbb ár. Kérdezze meg orvosát, hogy használhat-e egy ilyen, vagy vényköteles szilárdságú gyógyszer szükséges.

Megfelelő személyi higiénia segít megakadályozni a terjedését ótvar. Tanítsd meg a gyermeket, hogy a jó gyakorlat higiéniai és általában nem megosztani fésűk, kefék, vagy kalapot. A gyerekek ne ossza törülközők, ruhák, vagy sporteszközök, hogy nem megfelelően tisztítani.

Ótvar is lehet továbbítani a fertőzött kutya vagy macska, így elkerülhető az állatok, akik keresik rühes vagy kopasz foltok a kabátjukat. Ha egy állat, hogy úgy gondolja, lehet, hogy ótvar, vigye el az állatorvos kezelésre.

FORRÁS

Academy of Family Physicians: “Moly Fertőzések.”

Merk kézikönyvek: “ótvar (Moly).”

Maximalizálja a bőrápoló rutin, hogy fiatalnak néz most.

Nézd meg a fertőzés egy speciális fény fellelhetjük fluoreszkáló anyagok fordulnak elő ótvar infectio; Kaparja területe érintett bőr és nézd meg a mintát az mikroszkóp; Vegyünk egy kultúra, hogy megtudja, melyik esetleges gomba okozza a fertőzést, hogy kiválassza a leghatékonyabb gombaellenes gyógyszer, ha a kultúra pozitív

Jól néz ki minden Operatőr; Hogyan ápolja a száraz, vörös Ski; Meglepő módon, hogy csökkentsék ráncok; Száműzni a táskák a szemed alatt