Nyári lábfejek hegyén

Használja ezeket a 10 nyári lábápolás tippeket a College of Lábápolás, hogy a lábát alakú nyáron.

Használjon megfelelő köröm ollóval és vágja egyenesen az egész – nem túl rövid, és nem le a sarkoknál, mivel ez ahhoz vezethet, hogy benőtt körmök. Fájl őket, ha úgy könnyebb.

Mezítláb vagy nyitott orrú szandált, ha meg tudja a forró időjárás (kivéve, ha éppen egy közös zuhanyzó vagy változó terület), hogy segítsen megállítani a lábát egyre izzadt és büdös.

Nem lehet a kísértés, hogy viseljen flip-flop, vagy gyenge szandálok egész nyáron. Nem nyújtanak támogatást a lábad, és adhat ív és sarok fájdalom, ha viselni őket túl sokáig.

1. Vágja a körmök nyáron

Ha zoknit viselni melegben, megváltoztatni őket naponta egyszer, és válaszd is, hogy legalább 70% pamut vagy gyapjú, hogy tartsa a lábat szárazon és megállítani őket szagú.

Kemény, repedezett bőr a sarka nagyon gyakori nyáron, gyakran az okozza, nyitott hátú szandálok és flip-flop dörzsölés széle körül a sarok. Használjon láb fájlt, csiszolópor fórumon vagy habkő, hogy finoman dörzsöljük el a kemény bőr, majd alkalmazza a gazdag hidratáló krém, hogy tompítsa a bőrt.

Hólyagok sztrájk gyakrabban melegben. Ők okozta dörzsölés, különösen a lábujjak között, ha van rajtad flip-flop “szíjakkal”.

Akadályozza nyári hólyagok által kinyújtva szandál. Viseld zoknit, és sétálni zárt lazítani őket, vagy használja láb balzsam védi a bőrt a chaffing.

Ha nem kap egy hólyag, nem pop. Fedje le egy gipsz és ha robban, alkalmaz valamilyen fertőtlenítő.

Nails kell lélegezni időről időre, így van egy kis szünetet a körömlakk havonta egyszer néhány napig, hogy egy héten. Ez segít megakadályozni elszíneződés, különösen, ha szeretné használni a sötét színű körömlakkok.

2. lépés mezítláb

Az emeleten közös zuhanyzó és öltözők a szabadtéri és a szállodai medencék forró pontok fertőzések, mint a lábgombásodás és szemölcsök. Ne sétálgatnak uszodák mezítláb. Védje a lábát visel flip-flop az öltözőben, és a medence szélén.

Ha van izzadt láb a nyáron, akkor még ennél is fontosabb, hogy mossa meg a lábát minden reggel és este langyos, szappanos vízzel, majd szárítsa meg alaposan. Ön is használja antibakteriális mosás, amely foglalkozik a láb szaga. Ezután törölje őket vattával mártott sebészeti szellem és porolja hintőporral.

Itt inkább arról, hogy hogyan állítsa le büdös láb.

Ne hagyja abba a bokánál – hozott napkrém a tetejét, és a talpakon is. Nem csak a bőre láb és a lábujjak védelemre van szükségük, hanem a körmök készülnek fehérje és ezért sérülékeny a leégés, mint a bőr.

10/12 /

3. Felejtsd flip-flop

10/12 /

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Légy egészséges és biztonságos ezen a nyáron, az egész hőhullámok, barbecue, szénanátha, csípések és a medencében

4. Állítsa zokni napi

Büdös láb nem annyira szórakoztató, hogy bárki, de vannak egyszerű lépést, hogy megbizonyosodjon arról tiéd marad friss

Hogyan kell tartani a lábad egészséges és válassza ki a megfelelő sportcipő, valamint, hogy mit kell tenni, ha büdös láb

5. Vegye ki a kemény sarkú bőr

6. száműzni hólyagok

7. Vegyünk egy kis szünetet a körömlakk

8. Vigyázz lábfertőzésben

9. Tackle verejték

10. A naptej a lábad

Szolgáltatások az Ön közelében

nyári egészségügyi

Hogyan lehet megállítani büdös láb

láb egészségének