nyálmirigy rák kezelése (pdqто): kezelés [] -közelítòleg ezt PDQ összefoglaló

E Összefoglaló

Fon tos; Lehetséges, hogy a fő jelentés címe Wilms-tumor nem a név, amit várt. Kérjük, ellenőrizze a szinonimák felsorolja, hogy megtalálják az alternatív neve (i) és a betegség alegység (ek) a jelentés által lefedett.

Bírálók és frissítések

Ez az összefoglaló rendszeresen felülvizsgálják, és szükség szerint aktualizálja a PDQ Adult Treatment Editorial Board, amely szövegezését független a National Cancer Institute (). Az összefoglaló tükrözi független felülvizsgálatát a szakirodalom, és nem jelent politikai nyilatkozatot vagy a National Institutes of Health (NIH).

A testületi tagok áttekintheti nemrég megjelent cikkek minden hónapban annak megállapítására, hogy egy cikket kellene

Változások az összefoglalók keresztül konszenzus folyamat, amelyben a testület tagjai értékelik az erejét a bizonyíték a megjelent cikkeket, és meghatározza, hogy a cikket be kell vonni az összefoglaló.

A vezető bírálóknak nyálmirigy rák kezelése a

Bármilyen észrevétele vagy kérdése van az összefoglaló tartalommal kell benyújtani Cancer.gov honlapon keresztül kapcsolatfelvételi űrlap. Ne érintse meg az egyes testületi tagok kérdése vagy észrevétele van az összefoglalókat. A testületi tagok nem válaszolnak az egyes vizsgálatok.

Levels of Evidence

Néhány referencia hivatkozások ebben az összefoglalóban kíséri szint A bizonyítékok megjelölése. Ezek a jelölések célja, hogy segítségével az olvasó értékeli az erőt a bizonyítékokat a konkrét beavatkozások és megközelítések. A PDQ Adult Treatment Editorial Board használ formális bizonyíték rangsorolási rendszer fejlesztésében szintjét A bizonyítékok elnevezések.

Engedély használjuk ezt Összefoglaló

PDQ bejegyzett védjegye. Bár a tartalma PDQ dokumentumok szabadon felhasználható szöveg, akkor nem lehet azonosítani, mint PDQ rákinformációs összefoglaló, kivéve, ha bemutatják a maga egészében és rendszeresen frissítik. Ugyanakkor a szerző megengedett lenne levelet mondat, mint a ” ‘s PDQ rákinformációs összefoglaló a mellrák megelőzésében kimondja kockázatok tömören: [tartalmazzák részlet összefoglaló].”