mandula rák kezelése

Egészségügyi központokban, egy csapat tapasztalt orvosok több specialitások működik együtt, hogy dolgozzanak ki olyan szabott kezelési tervet, hogy pontosan az ellátást amire szüksége van.

A kezelés a mandula rák nem terjedt túl a mandula lehetnek kombinált sugárkezelést és kemoterápiát (chemoradiation) vagy műtét, majd a sugárkezelés. Részletes mandula rákok szükség lehet egy kombinált műtét, sugárkezelés és a kemoterápia.

A cél a műtét mandula rák eltávolítására annyi a rák lehetséges. Műtétet lehet kezelésére használt valamennyi szakaszában mandula rák, de ez különösen hatékony a korai stádiumú rák. Akár műtét Önnek megfelelő méretétől függ, típusát, helyét és mélységét a rák.

Sebészet

Sugárkezelés

Az orvosok a fejlett sebészi megközelítés teljes eltávolítása érdekében a mandula rák megőrizve funkciót.

Eljárások kezelésére használt mandula rák közé

kemoterápiás kezelés

Orvosok szorosan együttműködik a patológusok a műtét során, amelyek a daganattal határait, hogy teljes eltávolítása a daganat. Ha a daganat átterjedt a mandulák, a sebész eltávolítja közeli nyirokcsomókba.

Rehabilitáció

Sugárkezelés használ nagyteljesítményű gerendák az energia, mint az X-sugarak, hogy megöli a rákos sejteket. Sugárkezelés lehet egy lehetőség a korai vagy előrehaladott mandula rák.

sugárzás onkológusok hozzáférhetnek a legfejlettebb sugárterápia kezelés, mint például a intenzitás-modulált sugárkezelés, amely pontosan megcélozza sugárzás a tumorsejtekre, és korlátozza a sugárzás expozíció a közeli normál szövetben.

Kemoterápiás használ gyógyszerek megöli a rákos sejteket. Kemoterápia lehet használni együtt sugárkezelés kezelésére helyileg előrehaladott mandula rák. Mert mandula rák, amely kiújult vagy átterjedt más testtájakat, kemoterápia ajánlott lehet lassú a növekedés, a rák.

Néhány ember segítségre van szüksége, hogy javítsák a nyelés és a beszéd funkció alatt és után mandula rák kezelésére. akkor férhetnek hozzá a különböző szakértők, hogy segítsen megbirkózni, és vissza, beleértve a szakemberek beszéd és a nyelés, gyógytornászok, foglalkozás terapeuták és dietetikusok.

Ha a rák kezelésére vagy megnehezíti az, hogy enni ahhoz, hogy minden szükséges tápanyagot megkap, az orvos ajánlhat szondatápok (enterális táplálás).

A nikotinfüggőség Center segít az embereknek, akik szeretnék, hogy hagyja abba a dohány. Folytatva a dohány növeli a kockázatát, hogy a mandula rák kiújulásának.