lépéseket a kockázat csökkentése a fiatalok cukorbetegség

Tegyen lépéseket a kockázat csökkentése a fiatalok cukorbetegség

0 Hozzászólások

Közel 3700 alatti gyermekek és serdülők 20 éves kor diagnosztizáltak 2. típusú cukorbetegség minden évben szerint kíván Diabetes Ifjúsági, multicentrikus vizsgálat által támogatott National Institutes of Health és a Center for Disease Control.

Hagyományosan a legtöbb gyerek cukorbetegséggel diagnosztizált aluli 20 volt 1-es típusú cukorbetegség. Most, 2-es típusú egyre gyakoribb.

Az American Diabetes Association felsorol számos kockázati tényező a 2. típusú cukorbetegség fiatalok

Ha a gyermek vagy tini 2. típusú cukorbetegség, ne hibáztasd magad. Hogy megváltoztassák a kockázati tényezők, amelyek lehet változtatni.

Ha a gyermek vagy a tinédzser 2. típusú cukorbetegség, itt van néhány tipp, hogy tartsa a vércukorszint megfelelő ellenőrzés mellett és egészséges maradjon

A gyermek vagy tini kellene, hogy egy egészségügyi szolgáltató, ha ő / ő

Ha a gyermek vagy tini kezd ügyelve maguk tudnak élni a hosszú és egészséges életet. Beszéljen az egészségügyi szolgáltató az Ön gyermek vagy tini diabetes kockázatát. Ha a gyermek nem rendelkezik a 2. típusú cukorbetegség, de kockázati tényezők alakul ki cukorbetegség, tegyen lépéseket, hogy csökkentse a kockázatot. Jó hetet.

Val vel