korlati BCG

Bacilus Calmette és Guérin (BCG) fertőzések számoltak be az egészségügyi dolgozók és a betegek számára, mivel az expozíció a vakcina előállítása során és a közigazgatásban. Súlyos és halálos disszeminált BCG fertőzés történt, és a kockázata nő a intravesicalisan. THERACYS (R) és TICE (R) BCG tartalmaznak élő, gyengített mycobacteria és mivel a átvitelének kockázata, hogy fel kell készíteni, kezelni és ártalmatlanítani, mint a biológiailag veszélyes anyag.

Használja a Tice BCG

Terápiás Osztály: Vaccine

BCG kell beadni csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nincs konkrét információk összehasonlításával használata BCG rák kezelésére gyermekeknél a használat más korcsoportokban.

Ezt a gyógyszert tesztelt, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ez a felnőtteknél.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Használata előtt Tice BCG

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely bacillus a Calmette és Guerin vakcina, élő. Lehet, hogy nem kifejezetten a Tice BCG. Kérjük, olvassa el gondosan.

Orvosa fogja kérni, hogy a húgyhólyag kiürítésének teljesen, mielőtt az oldatot csepegtetünk bele.

Kövesse az orvos utasításait, hogy mennyi ideig tartsa a megoldást a húgyhólyagban

Fontos, hogy inni extra folyadék több órán át minden egyes kezelés után a BCG, így lesz több vizelet ürítése. Továbbá, a húgyhólyag kiürítésének gyakran. Ez segít elkerülni a hólyag problémák.

BCG élő termék. Más szavakkal, ez tartalmazza az aktív baktériumok okozhatnak fertőzést. Néhány baktérium jelen lesz több órán vizeletben, hogy adja át minden egyes kezelés után a BCG-vel. Vizeletet, hogy adja át az első 6 órában minden egyes kezelés után fertőtleníteni kell az azonos mennyiségű (általában körülbelül 1 csésze) hígítatlan háztartási fehérítő. Miután a fehérítő adunk a vizelet, akkor lehetővé kell tenni, hogy üljön 15 percig, mielőtt azt öblítjük. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Amíg kezelik BCG, és 6-12 hétig a kezelés megszakítása után vele, ne érintkezzen, akik tuberkulózisban. Ha úgy gondolja, ki lett téve, hogy valaki a tuberkulózis, értesítse orvosát.

Amíg kezelik BCG és egy pár hétig a kezelés megszakítása után vele, nincs immunizálás (védőoltás) anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Miután hagyja abba a gyógyszer, akkor még olyan mellékhatásokat okoz, hogy szükség van a figyelmet. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatásokat

Helyes használata bacillus a Calmette és Guerin vakcina élő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Húgyúti Daganatok BCG Valstar, TheraCys

Óvintézkedések használat közben Tice BCG

Tice BCG Side Effects

Tice BCG (BCG)