kezelés – tricuspidalis regurgitatio

A kezelés a tricuspidalis regurgitatio súlyosságától függ az Ön állapotától, a tünetek, és a mögöttes oka a feltétel. A kezelés célja, hogy csökkentse a tüneteket, a jövőben ne komplikációk és hosszabb ideig élnek.

rendszeres ellenőrzés

Gyógyszerek

Ha egy alapbetegség, például szívelégtelenség vagy endocarditis okozza a tricuspidalis regurgitatio, az orvosok kezelni ezeket a feltételeket. Ha pulmonális hipertónia kezelésében az oka, mint például szívelégtelenség vagy mitrális betegség, segíthet javítani tricuspidalis regurgitatio.

Ha állapota miatt van a szív állapotát születéskor jelen (veleszületett szívbetegség), mint például a Ebstein anomália, akkor úgy kezelik, az orvosok által kiképzett veleszületett szívbetegség.

Sebészet

A kezelés magában foglalhatja

katéterabláció

Ha enyhe tricuspidalis regurgitatio, akkor csak be kell, hogy a rendszeres nyomon követés kinevezések orvosával, hogy ellenőrzi az állapotát.

Terhesség és tricuspidalis regurgitatio

Az orvosa kezelésére szolgáló gyógyszerek egyéb feltételeknek. Az orvosa gyógyszereket jeleit és tüneteit szívelégtelenség, ha szükség van rájuk. Ezek lehetnek gyógyszerek, amelyek megakadályozzák a víz visszatartás (diuretikumok) és más gyógyszerek.

Hírek, kapcsolatok és beszélgetések az egészségre

Ha szívritmuszavarok (aritmiák), orvosa gyógyszereket, hogy segítsék a pulzusszámot és fenntartani a normális szívritmust.

Orvosa javasolhatja műtét megjavítani vagy kicserélni a tricuspidalis ha tricuspidalis regurgitatio és te tapasztalt jelek vagy tünetek, vagy a szíved mérete kezd nagyításhoz és a szívműködés csökkenni kezd. Egyes esetekben az orvos ajánlhat műtétet ha súlyos tricuspidalis regurgitatio és tapasztalt gyenge vagy semmilyen tünet, de a szíve mérete bővítése. Orvosa el fogja dönteni akkor, és meghatározza, ha a jelölt a szívbillentyű javítás vagy csere.

Ha tricuspidalis regurgitatio és gondjai szívműtét kezelésére a meglévő feltételek a bal oldalon a szív, mint a mitrális billentyű műtét, orvosa javasolhatja, hogy van tricuspidalis műtét ugyanabban az időben.

Sebészeti lehetőségek közé

Orvosok javítás szívbillentyű helyett cseréljük ki a szelepet, ha lehetséges. A sebész végezhet szelep javítás szétválasztásával lekötni szelep szórólapok, zárásával lyukak (nyílászárók) szórólapokon és átalakítása a szelep szórólapok, hogy azok érintkeznek egymással, és megakadályozzák visszafelé áramlását. A javítás általában meghúzni és a stabilizált azáltal részleges sáv körül a szelep (körgyűrű), és a továbbiakban mint egy annuloplasty.

Néhány sebész végre kúp javítás, egy újabb formája tricuspidalis javítás, javítási tricuspidalis szelepek emberek Ebstein anomália. A kúp rekonstrukció sebész szét a szórólapok a tricuspidalis az alatta szívizom. A szórólapok majd forgatni, és visszazárni, ami a “szórólap kúp.”

Javítás hagyja a saját működését szövet, amely ellenálló a fertőzésekkel szemben, és nem igényel vérhígító gyógyszert, és optimalizálja a funkció a jobb kamra.

Ha a tricuspidalis nem lehet javítani, a sebész helyettesítheti azt a biológiai vagy mechanikai szelepet.

Ebben tricuspidalis csere, a sebész helyettesíti a szelep részének eltávolításával a deformált szelep beiktatásával egy biológiai szövet (bioprosthetic) szelepet. Mechanikus szelepek használják ritkábban kezelésére tricuspidalis regurgitáció, ellentétben csere a mitrális vagy aorta szelepek. Ha van egy mechanikus szelep, akkor be kell venni a vérhígító gyógyszereket élet kockázatának csökkentése vérrögképződés a szelepen.

Bizonyos esetekben, ha a bioprosthetic szelep nem működik, az orvos elvégzi a katéter eljárás helyett az eredeti műbillentyű. Ebben az eljárásban, az orvosok be egy katétert a ballon végén érbe a nyakon vagy láb, és csavarja, hogy a szív a képalkotás. Egy szelep van behelyezve a katéteren keresztül, és vezetett a szív. Az orvosok ilyenkor a ballont a bioprosthetic szelep a szív, és helyezze be az új helyettesítő szelepet a már létező bioprosthetic szelep hogy már nem működik. Az új szelepet majd bővíteni és lehorgonyzott ellen, a régi bioprosthetic szelepet.

Ha gyors szívritmus, a sebész végezhet a labirintus eljárásban alatt szelep javítás vagy csere, hogy korrigálja a gyors szívritmust. Ebben az eljárásban egy sebész kis bemetszést a felső kamarák a szív, hogy hozzon létre egy minta vagy labirintus hegszövet. Mivel a hegszövet nem vezeti az áramot, ez zavarja kóbor elektromos impulzusok okozó bizonyos típusú gyors szívritmust. Extrém hideg (krioterápia) vagy rádiófrekvenciás energiát is fel lehet használni, hogy megteremtse a hegek.

Ha gyors vagy a szívritmuszavarok, a kezelőorvosa katéterabláció. Ebben az eljárásban, az orvos menetek egy vagy több katétert keresztül a vérerek szíved. Elektródák a katéter tippeket is használ hőt, rendkívüli hideg, rádiófrekvenciás energiát kárt (kivágjunk) egy kis folt a szív szövet, és hozzon létre egy elektromos blokk az útvonal mentén, hogy okozza a ritmuszavar.

Nők tricuspidalis regurgitatio, akik szeretnének teherbe esni kellene megvitatni, hogy az orvosok a teherbeesés előtt. Ha súlyos tricuspidalis regurgitatio, akkor meg kell vizsgálni, mielőtt teherbe esik kardiológus képzett nők kezelésével szívbillentyű terhesség alatt. Ha a feltétel miatt veleszületett szívbetegsége, például Ebstein anomália, akkor értékelni kell az orvos által képzett veleszületett szívbetegség. Beszéljétek meg a kockázatok orvosával.

A sikeres terhesség lehetséges. Azonban ha súlyos tricuspidalis regurgitatio, akkor úgy kell gondozni egy multidiszciplináris csapat orvos kezelésében jártas nők szívbillentyű terhesség alatt.

Plaid (& undefinedundefinedcommat; bob270) írt Heart & Blood Health Tue, június 21. 10:24 Részletek

JudyHooper (& undefinedundefinedcommat; judyhooper) írt Heart & Blood Egészség Wed, június 22. 05:15 Részletek

bibi12 (& undefinedundefinedcommat; bibi12) írt Heart & Blood Egészség P, június 17. 16:00 Részletek