kezelés – sziámi ikrek

Monitoring terhesség alatt

kézbesítés

Válás sebészet

Ha a műtét nem megoldás

Kezelése sziámi ikrek függ az egyedi körülmények – az egészségügyi, ahol ők csatlakoztak, és hogy osztoznak szervek vagy egyéb létfontosságú szerkezetek.

Ha könyv sziámi ikrek, akkor szorosan ellenőrizni kell az egész terhesség alatt. Akkor valószínűleg említett egy anyai és magzati orvostudomány szakorvos magas kockázatú terhesség. Ön is említett, más szakemberek, mint például a gyermekgyógyászati ​​sebészek, gyermekgyógyászati ​​kardiológusok és újszülöttgyógyászokat.

Az orvosok és mások az egészségügyi team tanulni, amennyire csak lehetséges, az Ön ikrek anatómiai, funkcionális képességek és a prognózis, hogy egy kezelési tervet az ikrek.

A sebészi úton (császármetszés) tervezett idő előtt, gyakran 2-4 héttel az esedékesség dátuma.

Miután a sziámi ikrek születnek, ők teljes mértékben. Ezzel az információval Ön és az egészségügyi team tagjai döntenie a gondozás és e szétválasztás műtét indokolt.

Válás műtét elektív műtétet 2-4 hónap a születés után. Néha vészhelyzetben elválasztás lehet szükség, ha az egyik iker meghal, fejleszt egy életveszélyes állapot vagy túlélését veszélyezteti a másik iker.

Számos összetett tényezőt kell figyelembe venni, mint a határozat rendelkező részében folytatni elválasztás műtét. Minden készlet a sziámi ikrek, amely egyedülálló sor megfontolások miatt eltérések anatómiáját. Kérdések lehetnek

Legújabb előrelépések prenatális képalkotás, kritikus ellátás és gondozás érzéstelenítő javult eredmények szétválasztás műtét.

Ha elválasztás műtét nem lehetséges, vagy ha úgy dönt, hogy nem folytatja a műtét, a csapat segítségével felel meg az egészségügyi ellátás igényeinek ikrek.

Ha a körülmények súlyos, orvosi ellátás kényelem – mint a táplálkozás, a folyadékok, az emberi érintés és fájdalomcsillapítás – biztosított.