kezelés – meddőség

A kezelés a férfiak

A kezelés a nők

Meddőség kezelése attól függ, hogy

Néhány meddóségét nem lehet korrigálni.

Azokban az esetekben, ahol a spontán terhesség nem történik meg, a párok gyakran még elérni a terhesség keresztül asszisztált reprodukciós technológia. Meddőség kezelés magában jelentős pénzügyi, fizikai, pszichológiai és idő kötelezettségvállalások.

Férfi lehetőségek közé tartozik a kezelés az általános szexuális problémák vagy hiánya az egészséges spermiumok. Bánásmód magában

Asszisztált reprodukciós technológiák

Bár a nő lehet, csak egy-két terápiák helyreállítani a termékenységet, akkor lehetséges, hogy számos különböző típusú kezelésre lehet szükség, mielőtt ő képes felfogni.

Az in vitro megtermékenyítés, tojás eltávolítják érett tüszők belül petefészek (A). Egy petesejt befecskendezésével egyetlen spermiumot a petesejt vagy a keverés a tojás sperma egy Petri-csészébe (B). A megtermékenyített petesejt (embrió) kerül át a méhbe (C).

Az intracitoplazmatikus spermium injekció (ICSI), egy egészséges sperma közvetlenül beinjektálják az egyes érett petesejt. ICSI gyakran használják, ha a sperma minőségét vagy több probléma, vagy ha megtermékenyítés kísérletek során előzetes in vitro megtermékenyítés ciklusban nem sikerült.

Asszisztált reprodukciós technológiák (ART) bármilyen termékenységi kezelésre, ahol a petesejt és a spermium kezelik. Egy ART egészségügyi csapat is orvosok, pszichológusok, embriológusok, laboratóriumi technikus, ápoló és szövetséges egészségügyi szakemberek, akik együtt dolgoznak, hogy segítsen elérni a terméketlen párokat a terhesség.

In vitro megtermékenyítés (IVF) a leggyakoribb ART technikával. IVF során stimuláló és visszakeresésére több érett petesejt egy nő, műtrágyázás őket egy férfi spermáját egy edénybe a laborban, és az embriókat, a méh 3-5 nappal a megtermékenyítés után.

In vitro megtermékenyítés

Más technikákat néha használják egy IVF ciklusban, mint például a

Szövődményei meddőség kezelés tartalmazhat

In vitro megtermékenyítés

ICSI

ICSI

Szövődményei kezelésére

már elismerten a legjobb Nőgyógyászati ​​kórház a nemzet 2015-2016 számú amerikai News & World Report.