kezelés – krónikus myeloid leukémia

célzott gyógyszerek

Vér őssejt-transzplantáció

kemoterápiás kezelés

biológiai terápia

A cél a krónikus myeloid leukémia kezelés célja, hogy megszüntesse a vérsejtek, amelyek tartalmazzák a rendellenes a BCR-ABL gén okozza a bősége a megbetegedett vérsejtek. A legtöbb ember számára ez nem lehetséges, hogy megszüntesse az összes beteg sejtekre, de a kezelés segíthet elérni a hosszú távú remisszió a betegség.

Célzott gyógyszerek vannak kialakítva, hogy megtámadják a rákos összpontosítva egy meghatározott aspektusát rákos sejteket, amely lehetővé teszi számukra, hogy növekedni és szaporodni. A krónikus mielogén leukémia, a cél ezeknek a gyógyszereknek az a fehérje által termelt a BCR-ABL gén – tirozin-kináz. Célzott gyógyszerek, amelyek gátolják az tirozin-kináz közé

Célzott gyógyszerek kezdeti kezelésére a legtöbb ember számára diagnosztizált krónikus myeloid leukémia. Ha a betegség nem reagál, vagy ellenállóvá válik az első célzott gyógyszer, az orvos úgy más célzott gyógyszerek, mint például a omacetaxine (Synribo), vagy egyéb kezelések. Mellékhatások ilyen célzott gyógyszerek közé tartozik a duzzanat, vagy duzzanatokat, a bőr, hányinger, izomgörcsök, bőrkiütés, fáradtság, hasmenés és bőrkiütések.

Az orvosok nem határozták meg a biztonságos pont, ahol a krónikus myeloid leukémia abbahagyja a célzott gyógyszerek. Emiatt a legtöbb ember továbbra is, hogy a célzott gyógyszerek is, ha vérvizsgálat elengedését krónikus myeloid leukémia.

A vér-őssejt transzplantáció, más néven a csontvelő-transzplantáció, kínálja az egyetlen esélye a végleges gyógymód krónikus myeloid leukémia. Azonban ez általában csak az emberek, akik nem segítette egyéb kezelések miatt vér őssejt kockázatai és üzemben magas aránya súlyos szövődmények.

Közben a vér-őssejt transzplantáció, nagy dózisú kemoterápiás gyógyszereket használnak, hogy megöli a vérképző sejtek a csontvelőben. Aztán vér őssejteket a donorból, vagy a saját sejteket, amelyeket korábban gyűjtött és tárolt vannak átitatva a véráramba. Az új sejtek alkotnak új, egészséges vérsejteket, hogy cserélje ki a beteg sejtekre.

Kemoterápiás szerek általában kombinálható egyéb kezelésekkel krónikus myeloid leukémia. Gyakran előfordul, hogy a kemoterápiás kezelés krónikus mieloid leukémia adják tabletta Szájon át. Kemoterápia mellékhatásai gyógyszerek függ, hogy milyen gyógyszereket szed.

Biológiai terápiák kihasználni a szervezet immunrendszerét, hogy segítsen a rák elleni küzdelemben. A biológiai hatóanyag interferon egy szintetikus változata egy immunrendszer sejt. Az interferon segíthet csökkenteni a növekedés a leukémiás sejtek. Az interferon lehet egy lehetőség, ha más kezelés nem működik, vagy ha nem tudja, hogy más gyógyszerek, mint például a terhesség alatt. Mellékhatások interferon közé tartoznak a fáradtság, láz, influenza-szerű tünetek és a súlyvesztés.

Klinikai vizsgálatok tanulmányozza a legújabb kezelése betegségek vagy új utakat, amely a meglévő kezelések. Beiratkozott egy klinikai vizsgálatban a krónikus myeloid leukémia is megadja a lehetőséget, hogy próbálja ki a legújabb kezelési, de nem tudja garantálni a gyógymódot. Beszéljen orvosával arról, hogy mi a klinikai vizsgálatok közül választhat. Együtt meg lehet vitatni az előnyöket és kockázatokat a klinikai vizsgálat.

Nincs alternatív gyógyszerek találva kezelésére krónikus mielogén leukémia. De alternatív gyógyászat segíthet megbirkózni a stressz betegség krónikus állapot és a mellékhatások a rák kezelésére. Beszéljen orvosával a lehetőségeket, mint például a

Klinikai vizsgálatok

Alternatív gyógyászat