kezelés – korpásodás

Alternatív gyógyászat

Korpásodás szinte mindig szabályozható, de korpásodás kezelés eltarthat egy próba-és hiba. Általában napi tisztító gyengéd sampon csökkenti olajos tapintású és bőrsejtek építmény gyakran segíthet enyhe korpásodás.

Amennyiben rendszeres samponok nem, korpásodás samponokban lehet kapni egy gyógyszertár is sikerül. De korpásodás samponokban nem mind egyformák, és akkor lehet, hogy kísérletezni, amíg meg nem találja az egyik, hogy működik az Ön számára.

Ha Önnél viszketés, szúró, bőrpír vagy égő bármilyen termék, ne használja azt. Ha Önnél allergiás reakció – mint a bőrkiütés, csalánkiütés vagy légzési nehézség – azonnal forduljon orvoshoz.

Korpásodás samponokban szerint osztályozzák a gyógyszert bennük

Próbáljon ki egy ilyen samponok naponta vagy kétnaponta, amíg a korpa vezérli, majd vágja vissza két-három alkalommal egy héten, ha szükséges. Ha egy fajta sampon működik egy ideig, majd úgy tűnik, hogy elveszti hatékonyságát, próbálja felváltva két típusú korpásodás samponokban.

Olvassa el és kövesse az utasításokat az egyes flakon sampont megpróbálja. Néhány kell hagyni néhány percig, míg mások azonnal meg kell öblíteni.

Ha shampooed hűségesen hetekig van még a takarítás a korpásodás a vállán, beszéljen orvosával vagy a bőrgyógyász. Lehet, hogy egy vényköteles szilárdságú sampont vagy kezelés szteroid krém.

Kis tanulmányok azt találták, hogy a teafaolaj csökkenti a korpásodást, de több tanulmányra van szükség.

Teafaolaj, ami jön a levél az ausztrál teafa (Melaleuca alternifolia), már évszázadok óta használják, mint egy fertőtlenítő, antibiotikus és gombaellenes szer. Ez most már szerepel számos samponok talált a bio-üzletekben. Az olaj allergiás reakciókat okozhat néhány emberben.