kezelés – hüvelyi rák

A kezelési lehetőségek a hüvelyi rák számos tényezőtől függ, többek között a hüvelyi rák van, és a színpadon. Ön és orvosa együttesen határozza meg, hogy mi a kezelések legjobb az Ön számára a célok alapján a kezelés és a mellékhatások hajlandó elviselni. A kezelés a hüvelyi rák általában tartalmazza a műtétet és sugárkezelést.

Sebészet

Sugárkezelés

Típusai műtét lehet használni kezelésére hüvelyi rák közé

Eltávolítása a legtöbb kismedencei szervek (kismedencei exenteration). Ez a kiterjedt műtét lehet egy lehetőség, hogy a rák átterjedt az egész kismedencei vagy ha a hüvelyi rák kiújult.

Más lehetőségek

Során kismedencei exenteration, a sebész távolítsa el számos, a szervek a medencefenék területen, beleértve a húgyhólyag, a petefészek, a méh, vagina, végbél és az alsó részét a vastagbélben. Nyílások létre a has, hogy vizelet (urostomy) és hulladék (vastagbélsipoly), hogy kilépjen a szervezetben, és gyűjtsük össze a stomazsákok.

Támogató (palliatív) ellátás

Ha a hüvely teljesen eltávolítjuk, akkor dönthet úgy, hogy műtét építeni egy új vagina. Orvosok használja bőrdarabokhoz szakaszai, bél vagy szárnyak az izom más területeken a tested, hogy egy új vagina.

már elismerten a legjobb Nőgyógyászati ​​kórház a nemzet 2015-2016 számú amerikai News & World Report.

Némi módosítással, egy rekonstruált hüvely lehetővé teszi, hogy a hüvelyi közösülés. Azonban egy rekonstruált hüvely nem ugyanaz, mint a saját hüvelybe. Például, egy rekonstruált vagina kevés a természetes kenést, és létrehoz egy másik érzés, amikor megérintette változása miatt környező idegek.

Sugárkezelés használ nagyteljesítményű energia gerendák, mint az X-sugarak, hogy megöli a rákos sejteket. Sugárzás lehet szállítani két módon

Sugárterápia öl gyorsan növekvő rákos sejtek, de ez is károsíthatja közeli egészséges sejtekben, ami mellékhatásokat. Mellékhatások sugárzás függ a sugárzás intenzitása, és ahol ez irányul.

Ha a műtét és sugárkezelés nem tudja irányítani a rák, akkor is fel lehet ajánlani más kezeléseket,

A palliatív ellátás szakorvosi ellátást, hogy összpontosít a fájdalom és egyéb tünetek egy súlyos betegség. A palliatív ellátás szakemberek dolgoznak, a család és a többi orvos, hogy egy extra réteg támogatása, amely kiegészíti a folyamatos ellátást.

Amikor a palliatív ellátás együtt használjuk az összes más megfelelő kezeléseken, rákos betegek is jobban érzi magát, és tovább élnek.

A palliatív ellátást egy csapat az orvosok, ápolók és egyéb speciálisan képzett szakemberek. A palliatív ellátás csapatok célja, hogy javítsa az életminőséget az emberek a rák és családjuk. Ez a fajta ellátást kínálnak mellett gyógyító vagy egyéb kezelések szerint kapja.