kezelés – fülgyulladás (középfül)

A várakozó látni megközelítés

kezelése fájdalom

Néhány fülgyulladás megoldása nélkül az antibiotikumos kezelés. Mi a legjobb a gyermek számos tényezőtől függ, többek között a gyermek korától és a tünetek súlyosságától.

Tünetei fül fertőzések általában javulnak az első pár nap, és a legtöbb fertőzés tisztázni a saját belül 1-2 héten belül kezelés nélkül is. Az American Academy of Pediatrics és az American Academy of Family Physicians ajánlani egy várakozó látni megközelítés egyik lehetőség

Egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy az antibiotikumos kezelés hasznos lehet az egyes gyermekek fülgyulladás. Beszéljen orvosával az előnyöket antibiotikumok összevetni a lehetséges mellékhatásokat és aggodalom antibiotikumok túlzott használata létre törzsek ellenálló betegség.

Orvosa tájékoztatni fogja, kezelések fájdalom csökkentésére egy fülgyulladás. Ezek között lehetnek a következő

antibiotikum terápia

Miután a kezdeti megfigyelési időszak, az orvos ajánlhat antibiotikus kezelés fülgyulladás az alábbi esetekben

Gyermekek 6 hónapnál fiatalabb életkorban igazolt akut középfülgyulladás nagyobb valószínűséggel antibiotikumokkal kezelik nélkül a kezdeti megfigyelési várakozási idő.

Még azután is, a tünetek javultak, ügyeljen arra, hogy minden az antibiotikum, mint irányított. Ennek elmulasztása azt eredményezheti, visszatérő fertőzések és ellenállás, a baktériumok antibiotikum gyógyszert. Beszéljen orvosával vagy gyógyszerészével, hogy mit kell tennie, ha véletlenül kihagy egy adagot.

Fül csövek (tympanostomiás csövek, szellőzés csövek, nyomáskiegyenlítő csövek) apró hengereket, általában műanyag vagy fém, hogy sebészileg helyezünk a dobhártyát. A fül cső teremt a légutak, hogy szellőzteti a középfül és megakadályozza, hogy a folyadék felhalmozódása a dobhártya mögött.

Ha gyermekének visszatérő középfülgyulladás vagy középfülgyulladás folyadékgyülem, orvosa javasolhatja eljárást a csatorna folyadékot a középfülben. Középfülgyulladás úgy definiáljuk, mint három epizód a fertőzés hat hónap vagy négy epizód a fertőzés egy év legalább egy előforduló az elmúlt hat hónapban. Középfülgyulladás folyadékgyülem perzisztens folyadék építmény a fül után fertőzés gyógyulásáig fel, vagy annak hiányában a fertőzés.

fül csövek

Során ambuláns sebészeti eljárás úgynevezett myringotomy sebész létrehoz egy kis lyuk a dobhártya, amely lehetővé teszi neki, hogy szívni folyadékot ki a középfülben. Egy apró cső (tympanostomiás cső) helyezünk a nyílás, hogy segítsen szellőztetni a középfül és megakadályozzák a felhalmozódása több folyadékot. Néhány csöveket célja, hogy maradjon a helyén hat hónaptól egy évig, majd kiesik a saját. Más cső tervezték, hogy maradjon hosszabb és szükség lehet műtéti úton eltávolították.

A dobhártya általában bezáródik után újra a cső kiesik vagy eltávolítják.

Krónikus fertőzés következtében perforáció a dobhártya – krónikus gennyes középfülgyulladás – nehéz kezelni. Ez gyakran antibiotikumokkal kezelik adagolható cseppek. Megkapja útmutatást, hogyan kell szívni folyadékot keresztül a hallójáratba beadása előtt csepp.

Gyermekek gyakori vagy tartós fertőzés vagy tartós folyadék a középfülben kell majd kísérni. Beszéljen orvosával arról, hogy milyen gyakran kell ütemezni nyomon követése találkozókat. Orvosa javasolhatja a rendszeres tárgyalásra és nyelvi tesztek.

tympanostomiás csövek

tympanostomiás csövek

A kezelés a krónikus gennyes középfülgyulladás

megfigyelés