kezelés élő ételallergia

Orális Immunterápia

epikután Immunterápia

Jelenleg nincs gyógymód ételallergia. Jelenleg az egészségügyi szolgáltatók kezelheti a betegek ételallergia ösztönözve őket, hogy elkerüljék élelmiszerek, amelyek allergiás reakciót okozhatnak és kezelésével a súlyos reakciók, amikor felmerülnek. De az arány az élelmiszer-allergiás reakciók magas körülbelül egy minden évben az allergiás gyermekek szerint a 2012 theernment finanszírozású tanulmány.

Ennek megoldására magas események, a tudósok azon dolgoznak, hogy dolgozzon immunterápiás eljárások megelőzésére és kezelésére ételallergia. Immunterápia magában kiteszik az immunrendszert, hogy egy allergén szabályozott módon annak érdekében, hogy végül csökkenti az immunválaszt, hogy allergén. Ez az alapvető megközelítés számos formát ölthet, amelyek mindegyike a kísérleti. Immunterápia jelenleg nem hagyja jóvá theernment használatra kezelésére ételallergia. A kutatás azonban, hogy vizsgálja meg a különböző megközelítések immunterápia ételallergia folyamatban van.

Subcutan Immunterápia

theernment finanszírozott kutatók végre több klinikai vizsgálatban hatékonyságának értékelésére különböző formáinak immunterápia kezelésére ételallergia. Az összes theernment szponzorált klinikai vizsgálatok immunterápia ételallergia.

Sült tej és tojás Therapy

Orális immunterápia, vagy OIT, tesztelik több theernment támogatott klinikai vizsgálatok, hogy értékelje a szerepe OIT kezelésében és kezelése az élelmiszer-allergia. OIT magában eszik kis adagokban az élelmiszer okozza az allergiát általában por formában összekeverjük egy ártalmatlan élelmiszer-és fokozatosan növekvő ezeket a dózisokat minden nap. Egy 2012 tanulmány a theernment finanszírozású konzorcium Ételallergia Research (CoFAR) azt javasolta, hogy a tojás OIT előnyös lehet a gyermekek tojás allergia. A legtöbb vizsgálatban résztvevők biztonságosan lehetett kitéve tojás míg a tojás OIT, és néhány volt képes biztonságosan enni tojást leállítása után OIT. Olvassa el a theernment sajtóközleményt erről CoFAR tojás tanulmány. A legtöbb vizsgálatban résztvevők biztonságosan lehetett kitéve tojás míg a tojás OIT, és néhány volt képes biztonságosan enni tojást leállítása után OIT.

Egy másik folyamatban lévő niaD finanszírozású tanulmány az úgynevezett MAP-X vizsgálja, hogy egy olyan járulékos gyógyszert, injekciós antitest úgynevezett omalizumabbal során OIT javíthatja a biztonságot, a terápia, illetve hatékonyabbá tenni az egyének allergia különböző élelmiszerek. Omalizumab blokkok IgE tevékenység, így a kutatók úgy vélik, a gyógyszeres kezelés csökkentheti az allergiás reakciók OIT. További információk a témában folyó omalizumab támogatott klinikai vizsgálatban több élelmiszer allergiás betegeknél.

Egyéb OIT vizsgálatok közé tartozik a hatástanulmány által végzett theernment szponzorált Immune Tolerance Network. Ebben a folyamatban lévő tanulmányban kutatók tesztelik a képességét, mogyoró OIT kiváltására tolerancia mogyoró kisgyermekek körében földimogyoró allergia. További információt az IMPACT földimogyoró allergia vizsgálat itt.

A kis klinikai vizsgálatok, OIT kimutatták, hogy bizonyos előnyei betegeknél tej, tojás, vagy földimogyoró-allergia. Azonban sok kérdés még meg kell oldani, mielőtt ez a terápia széles körben alkalmazható az élelmiszer-allergiában szenvedőknek. A kutatók azon dolgoznak, hogy javítsák a biztonságát és hatékonyságát OIT szélesebb különböző élelmiszer-allergia.

Ebben epikután immunterápia, vagy Épít allergén jut a bőr felszínén egy hordható patch. A theernment finanszírozású Consortium of Food Allergy Research nemrég elkészült tanulmány értékelésére biztonságosságát és hatásosságát Épít a földimogyoró allergia. A terápia engedélyezett címzettek a folt tolerálják a nagyobb mennyiségű mogyoró egy vak szóbeli élelmezési kihívás egy év után a kezelés összegekhez képest tudtak tolerálni egy szóbeli élelmezési kihívás elején a tanulmány. A tapasz járt bőrreakciók, de ezek többnyire enyhék, a helyi reakciók, amelyek nem zavarják a használat során. A betegek most kapott hosszabb távú adagolása a tapasz és a nyomon követés a tanulmány. További információ a klinikai vizsgálat epikután immunterápia földimogyoró allergia itt.

Számos allergiás problémákat, mint a szénanátha, az egészségügyi szolgáltatók ajánlhatja szubkután immunterápia, vagy allergia felvételeket, ahol allergének fecskendeznek közvetlenül egy ember testének. A kutatók már nem folytatja ezt a megközelítést, mint a kezelés ételallergia, mert a kezdeti próbálkozások túl gyakran okoz súlyos allergiás reakciókat.

Élelmiszerek fogyasztása, amely tartalmazza sült tej vagy tojás termékek potenciális alternatívája OIT kezelésére tej és a tojás allergia. Hőmérséklet-asszociált változások bizonyos tej- és tojásfehérje tehetik sült változatai ezek az élelmiszerek kevésbé allergén. Ugyanakkor ugyanez nem igaz az összes allergiát kiváltó élelmiszerek. Például, pörkölés földimogyoró, hogy azok még nagyobb valószínűséggel okoznak allergiás reakciót.

Vizsgálatok arra utaltak, hogy néhány gyerek, akik allergiásak a nyersen tojást és a tejet jól tolerálja kis mennyiségű ezen élelmiszerek teljesen főtt termékek, mint a muffin. Egy theernment finanszírozású tanulmány 2011-ben megállapította, hogy több mint a fele sült tej-toleráns gyerekek képesek voltak elviselni tartalmazó élelmiszerek nyersen tej után a gondozók, majd konkrét utasításokat tartalmazza sütött tejtermékek étrendjüket. Az eredmények azt is javasolta, hogy a gyermekek, akik fogyasztanak sült tej kinőtte a tej allergia gyorsabban, mint a gyerekek, akik nem. Azonban sok gyermek kezelt sütőipari termékek sohasem voltak képesek enni fűtetlen tej nélkül allergiás reakciók. mintegy theernment munkája sült tej terápia itt. További vizsgálatok szükségesek annak megállapítására, mennyire hasznos a sült ételek megközelítés lehet az egyes emberek ételallergia.