gyanús mell csomók kezelésére

A mell csomó olyan szövetek növekedését, amely fejleszti a mell. Finding egy csomót a mellében ijesztő lehet. A legtöbb mell csomók nem veszélyes, de nagyon fontos, hogy az orvos, hogy már őket értékelni azonnal.

Emlőcsomók származhat

Csak látta orvosához értékelésre lehet biztos milyen jellegű vizsgálatok, amire szüksége lehet, és milyen típusú mell csomó van.

További információ mell csomók és mell csomó értékelést.

Az orvosok kezdenek diagnosztizálja a mell csomó elvégzésével a fizikális vizsgálat, a mellei. Attól függően, hogy az életkor és a helyét a dudor, orvosa javasolni fogja a mammográfia, ultrahang képet.

Az értékelést követően és a véleményét a tesztek, orvosa megmondja, hogy nincs probléma, és a változásoknak az normális mirigyes változások a mell illetve, hogy a dudor egy egyszerű ciszta. Ha nincs más tünetek, akkor szükség lehet csak a rendszeres nyomon követése vizsgákat.

Azonban, ha az orvosa megállapította, hogy a mell csomó még mindig úgy tűnik, hogy a gyanús emlőrák után képalkotó, akkor szükség lehet a biopszia

Bármi legyen is a biopszia módszer, az orvos küld a szövetminta a laborba elemzésre egy patológus – egy orvos, aki specializálódott tanulmányozása betegségek és a változásokat okoznak a test szöveteiben. Lehet, hogy várni két-három napon belül a labor eredményeket.

További információ Emlővizsgálati, emlő biopszia és lumpectomy.

A kezelési lehetőségek típusától függ a mell csomó van. Orvosa elmagyarázza a lehetőségeket, és úgy a p ahogy együtt dolgoznak, hogy dolgozzon ki egy kezelési tervet az Ön állapotát.

Ha nagy a kockázata a mellrák kialakulásának, akkor előnyös lehet a megelőzés és a genetikai tanácsadás szolgáltatások.

dolgozik száz biztosítók és egy in-szolgáltató a több millió ember. A legtöbb esetben nincs szükség az orvos elé. Egyes biztosítók igényel áttétel vagy további követelményeket írhatnak elő az egyes orvosi ellátást. Minden kinevezések fontossági sorrendbe alapján gyógyászati ​​igény.

Abban az Arizona, képzett orvosok a családi gyógyszert, közösség belgyógyászat és a nők egészségére belgyógyászat működik a Breast Clinic személyzet értékelésére és kezelésére a nők és a férfiak, akik gyanús mell csomók.

Események vagy további információkért hívja a Központi kinevezése Hivatal 800-446-2279 (ingyenes) 08:00-17:00 Mountain Standard Time, hétfőtől péntekig, vagy töltse ki az online találkozókérelmet formában.

At Floridában, az orvosok a Breast Clinic diagnosztizálni és kezelni az emberek, akik gyanús mell csomók.

Események vagy további információkért hívja a Központi kinevezése Hivatal 904-953-0853 08:00-17:00 Kelet idő, hétfőtől péntekig, vagy töltse ki az online találkozókérelmet formában.

Abban a Minnesota az orvosok a Breast Diagnostic Clinic diagnosztizálni és kezelni a nők és férfiak, akik gyanús mell csomók.

507-538-3270; 07:00-18:00 Közép idő, hétfőtől péntekig

További információt kaphat a beteg szolgáltatásokat a három helyszínen, köztük közlekedési lehetőség és szállás.

Az orvosok a Breast Clinic kutatás mell állapotban kezelések, információkat megossza helyek és működni a nemzeti kutatási szervezetekkel, mint például a National Cancer Institute.

Tudjon meg többet a kutatás.

Lásd a publikációs jegyzék a gyanús emlőcsomó orvosok a PubMed, a szolgáltatás, a National Library of Medicine.

keresse fel orvosát