fogzás tünetei és jogorvoslati csecsemőknek

Az első fog egy nagy esemény a baba fiatal élet, de kellemetlen lehet. Minél többet tud fogzás, annál jobban tudja segíteni a baba kap rajta.

A legtöbb baba kezd fogzik 4 és 7 hónapos. De néhány kezdeni sokkal később.

A tünetek nem azonos minden baba, de ezek közé

Fogzás fájdalmas lehet, de ez általában nem a babák beteg. Értesítse orvosát, ha a csecsemőnél hasmenés, hányás, kiütések a test, a magasabb láz, vagy köhögés és a torlódások. Ezek nem normális jelei fogzás.

Védelme baba Infectio; Baby Vision: Mi a baba Lásd; Segítség a baba ekcéma

Mi működik, hogy megnyugtassa egy barátja baba esetleg nem működik a tiéd. Lehet, hogy megpróbálja a különböző dolgokat, hogy segítsen a kislány jobban érzi magát.

Gyakran előfordul, hogy valami hideg a baba szájába segít. Próbáld meg egy hideg cumi, kanál, tiszta nedves mosogatórongy, vagy egy szilárd (nem folyékony) Hűtött rágóka Játék vagy gyűrű. Egyes szakértők szerint fagyasztott fogzás játékok túl hideg, és fáj a baba szájába. Győződjön meg róla, hogy tiszta fogzás játékok, washcloths, és egyéb elemek után a baba használja őket.

Babák, különösen azok, akik fogzás, szeretnek rágni. Nem baj, hogy hagyja, hogy a baba rágja, mint akar. Csak győződjön meg róla, hogy tudja, mit üzembe a szájában, és hogy ez biztonságos és tiszta.

A kemény, nem édesített fogzás keksz lehet megnyugtató. Ha a baba régebbi 6-9 hónap, akkor is kínál hideg vizet egy csésze sippy is.

Azt is masszírozza az ínyét gyengéden dörzsölve őket az tiszta ujjával. Ha a fogak nem jönnek még, akkor hagyja a baba beleharapott az ujját.

Ha a baba szoptatása, próbálja mártja az ujját hideg vízzel és masszírozza az ínyét, mielőtt minden etetés. Ez lehet tartani őt a harapás a mellbimbó szoptatás alatt.

Korai jelei meghallgatási Los; Védje Kids: Get Your Shot; Baktériumokat Napköziotthon: kérdéseket feltenni