fogfehérítés – téma áttekintése

Oral Health Trends

Fogfehérítés nem egy orvosi eljárás, ez nem eredményezi az egészségesebb fogak -de ez vezethet fehérebb fogak és a szebb mosoly. Ez viszont lehet, hogy az emberek jobban érzik magukat.

Mert hivatalban fehérítés, a fogorvos gyakran ötvözi fehérítő egy lézeres vagy világos, hogy gyorsítsák fel a folyamatot. A látogatás rendszerint 30 perc és 1 óra, és lehet, hogy több, mint egy kezelés. Az Ön fogorvosa megvédeni az ínyt a gél vagy pajzsot, majd tegye a fehérítő anyag a fogait. A fehérítő koncentrátumot használt hivatalban folyamat általában erősebb, mint az alkalmazott más módszerekkel, mert a fogorvos lehet nézni, hogyan használják.

A fogorvos is kapsz egy készlet a fúvókát és gél, amely a fehérítő. Fogorvosa, hogy egyéni szócsöve, hogy illeszkedjen a fogakat. Ezek a készletek általában egy alacsonyabb koncentrációjú fehérítő, mint egy in-Office folyamatban. A fogorvos megmondja, hogy milyen gyakran kell viselni a fúvókát és mennyi ideig.

Egy over-the-counter kit hasonló ahhoz, amit a fogorvos ad. A fehérítő koncentráció, hogyan használja azt, és mennyi ideig használja változik a termékek között. Például egyes termékek használata a fúvókát és mások csíkok akkor feküdt a fogait.

Mindezek a módszerek eltérő mértékűek, és a biztosítás általában nem fizetnek értük. Ön választja ki a módszer, ami működik a legjobban az Ön és amit megengedhet magának.

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010

Fogfehérítés a fogak megváltoztatja a színét a fogzománc és eltávolítja a felületi szennyeződéseket és a mélyebb a fogakat. A fogorvos fehéríteni fogait saját irodájában, vagy meg tudod csinálni magad egy készlet a fogorvos ad, vagy egy kit veszel over the counter (OTC). A vegyi anyag fehérítésére fogak általában a karbamid-peroxid. A különböző termékek különböző koncentrációjú ez a vegyi anyag; Fehérítő fogkrémek használata durva (csiszoló) anyag, hogy a “horzsolások” off felületi szennyeződéseket és polírozza a fogakat.