erősítése a vádli izmait: a legjobb gyakorlatok borjak

Ross Brakeville, DP; A június 21, 2015

A ikraizomba, amely a borjú a lekerekített; A soleus, ami a laposabb, hosszabb izom fut alatta a lábikra és lejjebb a lábát.

Kezdje állt a lépcső, vagy hasonló, így a sarka is csökken alacsonyabb a lábujjak. Tartva a golyó a lábad a lépcsőre, csökkentse a sarka, amennyire csak lehet, a padló felé. Ezután nyomja meg a sarka fel olyan magas, mint akkor; Súlyt ad hozzá intenzitása. Ismételje meg a gyakorlatot tartja a súlyzó vagy egyéb súlyt az egyik kezében. Tartsd a kezed a falra egyensúlyt.

Szeretnél nagyszerű borjú? Próbáld ki ezeket az egyszerű, hatásos gyakorlat erősítése a vádli izmait.

Majd a cél a két izom teszik ki a borjú

Íme a négy legjobb gyakorlatok erősítése a borjak.

1. Dupla Leg vádli. Lábemeléseket a klasszikus borjú erősítő edzés. Ezek használata a testsúly, hogy erősítse és hang a lábikra és a soleus.

Kiinduló helyzet: Állj közelében egy fal egyensúlyát. Vigye láb csípő-szélesség mellett, és győződjön meg róla, boka, térd és csípő függőleges igazítás, hogy megvédje az ízületek.

Művelet: Nyomja le a golyó mindkét lábát, hogy emelje fel a szervezetben felfelé. Tartsa a hasizmok húzni úgy, hogy mozog egyenes felfelé, nem pedig változó a test előre vagy hátra.

változatok

2. egylábas vádli. Növelheti az intenzitást a vádli csinálja az egyik lábát. Így lehet erősíteni a lábikra izom még.

Kiinduló helyzet: egy lábon állni közelében egy fal egyensúlyát a másik lábát hajlítva mögött. Lehet, hogy a boka, térd, csípő és a láb dolgozik a függőleges igazítás megvédi az ízületeket.

Művelet: Nyomja le a labdát a lábad, hogy növeli a test felfelé. Tartsa a hasizmok húzta így elkerülhető váltás előre vagy hátra.

változatok

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Kezdje állt a lépcső vagy hasonló. Tartva a labdát a lábad a lépcsőn, hagyd, hogy a sarok legördülő a lépcső alatt. Ezután nyomja meg a fel olyan magas, mint akkor; Súlyt ad hozzá intenzitása. Tartson egy súlyzó vagy egyéb súlyt az egyik kezében. A másiknak a falon egyensúlyát.