édes tavaszi / gyümölcsös / évelő rozs / Timothy / Kentucky réti perje kevert pollen allergén kivonat (beviteli mód) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer jön egy gyógyszert útmutatót. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Elkezdi Oralair® 4 hónappal megelőzően a várható kezdete minden fű pollen szezon, és továbbra is ezt a gyógyszert szedi naponta a pollen szezon.

Javasoljuk, hogy az első adag Oralair® a klinikán, vagy kórházban. Ennek célja, hogy figyelemmel kíséri az Ön vagy gyermeke legalább 30 percig bármilyen jeleit vagy tüneteit egy súlyos allergiás reakció. Ha jól tolerálja az első adag Oralair®, akkor megteheti a következő dózisokat otthon.

Használni

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Tárolás

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.