duzzadt nyirokcsomók felkészülés a találkozó

Ha duzzadt nyirokcsomók, akkor valószínű, hogy kezdeni, hogy először látta a háziorvos. Azonban, ha telefonál, hogy hozzanak létre a találkozó, akkor lehet sürgetni azonnal forduljanak orvoshoz, ha tapasztalt súlyos tünetek, mint a légzési vagy nyelési nehézségek.

Mivel a kinevezések lehet rövid, és mert sokszor sok földi fedezésére, ez egy jó ötlet, hogy jól felkészült. Itt van néhány információ, hogy segítsen felkészülni, és mit várnak el az orvos.

Idejét meg orvosával korlátozott, ezért készít egy listát a kérdés segít, hogy a legtöbb időt együtt. Sorolja fel kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben, lejár az idő.

Duzzadt nyirokcsomók, néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg orvosát a

Amit megtehetsz

Mit várnak el az orvos

Orvosa valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk fenntarthatja ideje, hogy menjen át pontot szeretne beszélni mélyreható. Orvosa kérheti

Amíg várni a találkozó, meleg borogatás és OTC fájdalomcsillapítók, például ibuprofen (Advil, Motrin IB, egyéb) és paracetamol (Tylenol, egyéb), lehet, hogy Ön vagy gyermeke sokkal kényelmesebb. Ne adjon aszpirint, hogy a gyermek konzultáció nélkül meg gyermeke orvosát, mert a kapcsolat a káros Reye-szindróma.

Mit lehet tenni az időközben