bőrrák szűrés (pdqто): szűrés [] -Mi szűrés?

Bemutató keres rák előtt egy személy a tünetek. Ez segíthet megtalálni a rák korai szakaszában. Ha a kóros szövet vagy rák található korai, lehet, hogy könnyebb kezelni. Mire a tünetek megjelennek, rák kezdtek terjedni.

Ha veszélyben vannak a bőrrák, a következő óvintézkedéseket, amikor possibl; Kerülje az intenzív napozást tartózkodó belőle származó 10:00 2 p.m .; Kívül, viseljen kalapot a karimája, hosszú ujjú, nadrág, napszemüveg, amelyek blokkolják az UV sugárzás; Használja UPF (Ultraviolet Protection Factor) ruházat. Vagy használja Rit Sun Guard mosoda kezelése UV Protectant; Használjon fényvédő a napvédő faktor (SPF) 30 vagy magasabb, ha kívül van; Gyanús bőrelváltozások, hogy …

Fontos megjegyezni, hogy az orvos nem feltétlenül gondolja azt, hogy rákos, ha ő azt javasolja, a szűrővizsgálat során. A szűrővizsgálatok kapnak, ha nincs rákos tünetek.

Ha a szűrővizsgálat eredménye kóros, akkor lehet, hogy több vizsgálatokat végzett annak kiderítésére, hogy rákos. Ezek az úgynevezett diagnosztikai teszteket.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute