Beszélgetés a gyereket a saját autista

Elmagyarázza, hogy a gyermek, hogy az autizmus nehéz lehet egyes szülők. Itt egy szakértő ad néhány tippet, hogyan kell a beszélgetést.

Az ő munkája, mint a gyermek pszichiáter Surrey és szegélyek Trust, Dr. Gloria Dura-Vilà találkozik sok szülő az ő klinikán, akik küzdenek mondja a gyereknek a saját autizmus spektrum zavar (ASD) diagnózis.

“Sok gyermek, aki érkezik én klinikai gyakorlatban nem is tudnak diagnózisa ASD, mert a szülők nem tudják, hogyan lehet megmagyarázni, és aggódtak, hogy felboríthatja őket,” mondja.

Gloria találta ezt a kommunikáció hiánya gyakran vezetett felkavaró helyzetekben. Például, az egyik gyerek talált ki arról a diagnózis, amikor elolvasta a “autista” mellett a nevét egy osztály lista az iskolában.

A gyerekeknek szükségük van, hogy tudják, hogy az autizmus

Egy másik gyerek, már tinédzser, fogalma sem volt arról, hogy a probléma, hogy a barátai által okozott autizmus, hanem abban a hitben volt, mert ő volt a “csúnya”.

Ezekben az esetekben, és még sokan mások ihlette Gloria és illusztrátor Tamar Levi hogy hozzon létre egy képeskönyv célja, hogy segítse a szülők ezeket a beszélgetéseket otthon.

“A könyv elmagyarázza, hogy mi az autizmus diagnózist jelent, és arra ösztönzi annak feltárása, a gyermek erősségeit és különbségek olyan hangon beszél közvetlenül a gyermek,” mondja.

Azt akarta, hogy a képek azt mutatják, hogy a világ úgy néz ki, a gyermek szempontjából. Így például azt alkalmazásával elkerülhető arckifejezéseket, mivel ezek gyakran zavaró, hogy az autista gyerekek.

Nem kell olvasni egyszerre, és lehet felül bármikor.

Ismerve a diagnózist segíthet a gyermek megmagyarázni a különbséget azok bizonyára észrevették az egymás közötti és a többi gyerek, és rávilágítanak a nehézségek is néz.

Az előnyök elmondja a gyermek körülbelül ASD

Ezek a különbségek is negatív hatást gyakorol az önbecsülés és az utat úgy érzik, ha nem teszünk ellene.

Megtudni szerzés a diagnózis az autizmus

Gyermekek akivel diagnosztizáltak ASD mesélték a pozitív, hogy tudjuk, mi a feltétele volt.

“Még volt egy kártyát egy tinédzser azt diagnosztizálták, aki megköszönte, mert most” szerette magát több “, mint ő már tudta, hogy miért időnként ő nem fér el”, mondja Gloria.

Néha a szülők kérik Glória, ha ő meg tudja mondani, hogy a gyermek a diagnózist, de úgy érzi, hogy azért, mert ők azok, akik tudják, hogy a gyermek legjobb, tudják biztosítani egy szerető és biztonságos helyet, hogy ezt az üzenetet.

Az érzelmek, mint a szülő

“A gyermek lesz sokkal fogékonyabbak a szülők beszélgetni velük otthon, hanem hallás azt egy profi,” mondja.

Nem egy kaptafára. Egyes esetekben az autizmus, a gyermek képes kommunikálni, vagy megérteni jelentősen károsodott, amely esetben lesz a különböző igényeket, kezdve megtalálni a megfelelő oktatási környezet segít nekik elérni a potenciális.

“Találkoztam csodálatos gyermekek szülei ezeket a nehézségeket, aki megtalálta kreatív módon kommunikálni – mint például egy anya, aki kommunikál gyermekével a különböző típusú simogatni, szavak helyett, vagy gesztusokat”, mondja Gloria.

Lenyűgözött, hogy ezek a szülők elfogadták a gyermek problémáit, és élvezték az egyediség, ünneplő mindegyik az eredmények, nem számít, hogy milyen kicsi.

“Sok szülő reagálnak relief hallva a diagnózist, mivel ők voltak azok, akik kezdeményezték az értékelési folyamat és rájött, hogy” mindig is tudta “, de úgy érezte, a diagnózis és a tanulás a feltétel segített nekik megérteni a gyermek jobb. Ugyanakkor mások kezdetben reagálnak a hitetlenség és szomorúság “, mondja Gloria.

“Sokszor mondani a szülők, hogy gyermekük még mindig ugyanaz a különös fiú vagy lány, akit szeretnek, és hogy a diagnózis ASD csak egy magyarázat a nehézségek vannak, és egy lépést megtalálni a megfelelő szükséges segítséget, az” ő mondja.

Sok szülő megkérdezi, hogy a gyermek ASD volt semmilyen módon az ő hibájuk. “Például, bár az igény az MMR vakcina autizmust okozhat már széles körben hitelét, még mindig a szülők tulajdonított a gyermek autista ezt a vakcinát, és hibáztatja magát, amely lehetővé teszi, hogy gyermeke van,” mondja Gloria. “Megpróbálom elmagyarázni, hogy ez egy idegrendszeri állapot, amely senkinek sem a hibája.

Gloria tippek beszél ASD

Glória arra ösztönzi a szülőket, hogy koncentrálni szolgáltatások megkeresésére és az önkéntes szervezetek, amelyek segítenek a gyermek gyarapodását.

Az Országos Autista Society tanácsot és információt az autizmussal élő, köztük néhány az előnyök és a rendelkezésre álló szolgáltatások autista emberek és szüleik és gondozóik.

Lehet is, mint olvasni Deborah francia számláját emelése fia, Henry, akinek ASD.

Dr. Gloria Dura-Vilà egy tanácsadó gyermek és serdülő pszichiáter a klinikai érdeklődés az autizmus.

Ő a szerzője a My Book autizmus, egy illusztrált könyv gyermekeknek, hogy elmagyarázza, mi autizmus diagnózist jelent.

Tudjon meg többet a gondozó valaki autista.

Olvassa el más autizmus tévképzetek és a tényeket autizmus.

További információ

Autizmus: Daniel története

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Az autizmus spektrum zavarok rendszerint diagnosztizált éves kor körül két év

A szülők gyakran úgy érzik, megkönnyebbült, amikor a gyermek diagnosztizáltak autizmus mivel magyarázza a szokatlan viselkedés

Keressen szolgáltatásokat

Ismerje meg, hogyan Deborah támogatja fiát, aki autista spektrum zavar (ASD), és a lánya, aki Down-kór

Autizmus: gyermek diagnózis

Ha a gyermek fogyatékossága, olvassa el a szülő gondozók részén Care és tanácsadás támogatása

A Szülői útmutató az autizmus

“Gyermekeim tanítani nekem a művészet a türelem”

Gondozó fogyatékos gyermek