Beszél gyógyszereket a gyermek

Nehéz lehet beszélni gyógyszereket a gyerekek. Használja ezeket a tippeket, hogy segítsen nyíltan beszélni a gyermek.

Hívja fel a FRANK segélyvonalat 0300 123 6600 További információ a kábítószer és a különböző lehetőségek állnak rendelkezésre segítséget és támogatást. A bizalmas segélyvonal minden nap nyitva van, a nap 24 órájában.

Győződjön meg róla, érti eléggé a gyógyszerek, például, hogy miért a gyermek valószínűleg kísérletezni velük, akkor beszélj a gyermek tájékozott módon. Megértése a tényeket a drogokról is segít megőrizni nyugodt a válság.; Vedd információ megbízható, hiteles forrásokból, például a kábítószer honlapján FRANK.

Ne csináld, mielőtt rohanás az iskolába. Vagy, ha az általuk használt gyógyszerek, nem szembesíti őket, amikor ők kábítószer hatása.

Segítség a kábítószerek

Segíthet kell csinálni, ha ez a téma jön közben TV-műsorok, vagy a híreket. Étkezésekkor is egy jó vitafórumot.

Fontos, hogy a gyerekek tudják, hol állsz a kábítószer-vevő. Legyen tisztában a véleményét gyógyszereket, hogy ismeri a határokat.

Ez egy jó ötlet, hogy kezdeni beszélni a problémát, mielőtt elkezdenek kísérletezni gyógyszerekkel. Hogy úgy érzi, az erős és független ahhoz, hogy képes nemet mondani.

A tizenéves gyerekek gyakran többet megtudni az emberek, akik kábítószert, mint te, így nincs értelme azt mondja: “A dohányzás cannabis fog ölni”. De ha rámutatnak, hogy a kannabisz okozhat mentális egészségügyi problémák és az emberek feledékeny és motiválatlan, ami reálisnak tűnik, hogy őket, és inkább elrettentő.

Peer nyomás az egyetlen legerősebb tényező annak meghatározásában, hogy vagy nem a gyermek gyógyszert szedni. Ismerd meg a barátok. Kérd meg őket, hogy a házat, és vegyék ki, hogy mi folyik az életükben. Ha van jó ok arra, hogy úgy gondolja, hogy gyermeke barátai részt vesznek a gyógyszerek, akkor lehet, hogy támogassa a gyermek, hogy egy új baráti kör.

Így ők is őszinte veled arról, hogy mit csinálnak ők, és akkor nem csak megmondja, mit gondolnak szeretne hallani.

Kap támogatást magad

Beszélgetés a tizenévesek is nehéz. Amikor beszélünk gyógyszerek, nem prédikálnak, vagy egy beszédet, és nem feltételeznek, amit tudnak, vagy nem. Legyen a gyermek meséljek saját tapasztalatait. Gyakran egyszerűbb nem beszélni szemtől-szembe, hanem egy beszélgetés side-by-side, például amikor vezetsz az autóban, a mosogatás együtt, vagy az ételek elkészítéséhez.

Ne provokálják, vagy tegye ki beszél, ha azt állítják, hogy zavarban vagy vihar ki. A szülők véleménye számít, hogy a gyermekek. Újra a téma, amikor már megnyugodott.

Megpróbálod hogy segítsen a gyermek, hogy jó döntéseket az életben a drogokról. De csak azt lehet mondani, a kábítószereket. Mindenképpen azt tudom, hogy támogatja őket, de hangsúlyozzák, hogy ez akár őket, hogy pozitív döntést.

Ez a közös tizenévesek kísérletezni gyógyszerekkel. Ne feledje, hogy csak egy kis hányada, akik a kísérlet dolgoz ki a kábítószer-probléma.

Addaction; Adfam, családok Anonymous; családja él

Ha úgy találja, hogy a gyermek már kipróbált szerek, az első reakció lehet a düh vagy a pánik. Várja meg, amíg te nyugodt, mielőtt megbeszélte volna velük, és ezt olyan módon, hogy azt mutatja, a szeretet és aggodalom helyett a harag.

Nemet mond gyógyszerek

Ha a gyermek a drogok használatát és aggódik, megtudni segítséget kapható szerek: hol kap segítséget.

Ha gyermeke drogproblémák, kap támogatást magad. Sok szervezetek nyújtanak támogatást a szülők és gondozók, beleértve

10/09 /

10/09 /

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Hogyan kannabisz hat Önre, a kockázatokat, és hol található segítség, ha megpróbál leszokni a gyom

Tanácsok a családok vagy a gondozók a kábítószer-használók, beleértve hol kaphat további hasznos információt és támogatást

Első tizenévesek beszélni, mi bántja őket nehéz lehet. Kövesse az alábbi tippeket, hogy segítsen Önnek a tizenévesek beszél

Szolgáltatások az Ön közelében

Kannabisz: a tények

Segítség a családoknak a kábítószer-használók

Beszélgetés a tizenévesek