Az új abs diéta nőknek: étrend felülvizsgálata

Mindenki azt akarja, lapos has. Hasa zsír nem csak egy szálka, de a zsír közepe táján veszélyes lehet, és a cél az Új Abs Diet for Women.

Szerző és szerkesztő-in-főnök Férfi Egészség és Női Egészség magazin, David Zinczenko azt állítja, hogy a képlet, hogy éget kövér hasa és kap washboard abs mindössze hat hét alatt megváltoztatásával, ahogy eszik, és gyakorolja.

Frissítve új kutatás egy részét torzítás dekóder, és javaslatokat tartalmaz az élelmiszer, hogy növeljék az egészségügy, az új Abs Diet for Women könnyebb használni, és még hatékonyabban olvadó hasa zsír, mint Zinczenko 2007. könyv, Abs Diet for Women, azt mondja az email.

A diéta és a testmozgás jobban működnek együtt, mint egyedül. Annak érdekében, hogy lapos has, szükség van mind. Fele a könyv szentelt erő és az intervallum edzés edzés diagramok, hogy irányítsák a fitness terv 20 perc, heti három napon heteken 3-6.

A terv azt ígéri, akár 12 fontot a hasa zsír fogyás az első két hétben a terv, ha a gyakorlat nem kötelező, de erősen ajánlott séta.

Tippek az egész könyvet, hogy szilárd és hasznos fogyókúra tanácsadás. De akár kapsz lapos has kevésbé biztos.

“Míg javulás megjelenése hasizmokat is lehetséges az egészséges étrend és a testmozgás, elveszíti akár 12 fontot a hasa zsír két hét irreális”, mondja fogyás táplálkozási Elisa Zied, MS, RD.

Elöl és középen a terv a 12 teljesítmény élelmiszerek szerepelt a menüben terveket. Ezek az élelmiszerek ki vannak emelve, mivel ezek tápanyagban gazdag, tartalmaz fehérjét, kalcium, és az egészséges zsírok. Adagokat írnak fel, hogy kalóriát csekket, még a hatalomért élelmiszerek.

A 12 teljesítmény élelmiszerek, rengeteg lehetőség, hogy változatosabbá és széles körű kielégítéséhez az ízlését.

A New Abs Diet 12 Teljesítmény Foods – (rövidítés varázslatokat absz diéta teljesítmény)

1. mandula és más diófélék evett a bőre ép.

2. Bab és más hüvelyesek

3. spenót és más zöldségek

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …