Az igazság a zsír

Évek óta, zsír volt a mumus a rossz egészség. Egyre azonban, a kutatás azt mutatja, hogy nem minden zsír egyforma. Egyes olajok és zsíros ételeket tartalmaznak vegyi anyagokat az úgynevezett esszenciális zsírsavak, melyek a szervezet számára szükséges a jó egészség. Honnan tudod, hogy a különbség a jó zsírok és rossz zsírok? Olvass tovább!

Már volt ilyen hangsúlyt étkezési alacsony zsírtartalmú ételek “, mondja Patricia Kendall, PhD, RD, a professzor a Colorado State University Cooperative Extension Hivatal”. De ezek az új tanulmányok olaj és a magas zsírtartalmú ételek, mint a dió és a hideg -víz hal mutat mi már figyelmen kívül hagyva, hogy mennyire szükségünk van bizonyos zsírok.

A két esszenciális zsírsavak legfontosabb a jó egészség az omega-3 és omega-6. De szükségünk van ezeknek a helyes egyensúlyt annak érdekében, hogy megvédjük a szív, ízületek, a hasnyálmirigy, a hangulat a stabilitás, és a bőrt.

Sajnos, eszik túl sok omega-6, amely megtalálható a kukorica olaj és a használt növényi olajokat, így sok ételt. Túl sok omega-6 megemelheti a vérnyomást, vezetnek a vérrögök okozhat szívroham és a stroke, és hatására szervezete vizet tarthat vissza.

Mi nem eszik elég kevés omega-3, ami csökkentheti a szívbetegség kockázatát és a rák. Omega-3 halakban és a halolaj, minden zöld leveles zöldségek, lenmag, kender, és a dió.

A legtöbb szakértő javasolja, hogy kap 30% -a zsírból származó kalóriát, bár tudjuk túlélni bírságot csak 20%, akár 10%. Ha Ön, mint a legtöbb ember, akkor már bőven zsír – a legtöbb sok ember a világon körülbelül 40% -át zsírból származó zsírok hús, vaj, sajt, sült termékek, stb

A jobb kérdés, hogy “Vetted az elég a jobb zsírok?” mondja Ruth Kava, PhD, RD, a Tudományos Tanács és egészség. “A legtöbb ember túl sok zsírt, és a túl sok egészségtelen zsírok,” mondja.

Ahhoz, hogy a kapcsoló a szív – egészséges zsírok, indítsa elkerülésével igazán egészségtelen zsírokat – transz-zsírsavakat. Ezek transzzsírok származnak növényi olajok, amelyek kémiailag módosított, így azok szilárd, mint a vaj. Mivel ez az olaj nem rontja el olyan gyorsan, mint a vaj, ezeket használják a legtöbb csomagolt sütemények, chips, kekszek és egyéb sütőipari termékek értékesített a szupermarketben, valamint a margarinok.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves