Az érzelmek a hajhullás alatt rákkezelés

Az érzelmek hajhullás alatt rákkezelés

43 Hozzászólások

Sokszor, amikor találkozom rákot túlélők, beszéljük meg a kezelés mellékhatásait. Ez magában foglalja a fizikai és érzelmi hatásokat. Ha egy személy kap kemoterápia vagy sugárkezelés, hajhullás lehet gyakori mellékhatás. Sok ember számára, elveszítik a haj is van egy érzelmi hatása, hogy (és mások) nem számítanak.

Hajhullás lehet az egyik legnyilvánvalóbb jelei, hogy egy személy is, amelyek rák kezelésére adagolnak. Én már sok túlélő mondani, hogy mikor kezdtek elveszítik haj, tette a rák valódi maguk és mások körülöttük.

Egy nő azt mondta, hogy először ő vágott hosszú haja rövidebb, majd borotválkozó fejét előre a vesztes haja a kezelés során. Azt mondta, az első hajvágás volt sokkal érzelmi hatása, mint amire számított. Később, amikor a haja eltűnt, ő azt mondta, hogy érezte magát, mint akinek nincs befolyása – érezte a veszélyeztetett és ki vannak téve. Ő osztotta a rák diagnózisa azokkal közel hozzá, de most már nyilvánvaló volt, hogy bárki, aki látta, hogy ő foglalkozik a rák.

Egy másik nő úgy döntött, hogy szembenézzen a hajhullás segítségével közvetlenül humor és a szociális média. Miután borotvált fejét, hamar a barátai és a családja részt. Ő írt fotók magát különféle parókák és már az emberek szavazzanak a kedvenc. Ő talált támogatást az a tény, hogy ő nyitott róla élményt másokkal is, és még volt egy kis móka. Ily módon, akinek van a helyzet feletti irányítást. Ő is aktívan foglalkozik a hajhullás által beszélt róla a barátaival és családjával.

Szerencsére, hajhullás rákban kezelés általában átmeneti. Hajhullás kezdődhetnek 2-4 hetes kezelés megkezdése; újulat indulhat körülbelül 3-6 hónapos kezelés után véget ér. Időnként az első haj növekedését tapasztalja lehet egy másik színt, textúra, a visszatérés a normális.

Ha egy túlélő foglalkozó hajhullás, kérdezni a helyi erőforrásokat, amelyek sapkák, sálak és paróka a rákos betegek. Az American Cancer Society partnerek a Personal Care Products Tanács és a professzionális kozmetikai Egyesület, amely “jól néz ki … Feel Better” programok a nők, férfiak és a tizenévesek. További információért hívja 395-LOOK (5665), vagy látogasson el a honlapján (www.lookgoodfeelbetter.org). Ez az ingyenes program segít a rák túlélői felfedezni módon kezelni bőrelváltozások használó kozmetikai és bőrápolási termékek, valamint hajhullás megismerése sál, paróka és egyéb kiegészítők.

Elvesztette a hajad miatt a rák kezelésére? Oszd meg személyes történet, hogy mi működött az Ön számára.

Val vel

Sheryl M. Ness R. N.

Kövesse a Twitteren; @ SherylNess1

Én egy 45 éves mellrák túlélő. Rájöttem, hogy én “had” mellrák november 2015 volt a műtét január 4-én 2016. Tumor körülbelül 1,3 cm világos árrés és mind a 6 nyirokcsomók voltak rák ingyen. Kemo kezdődött február 4, 2016 és a második kezelés 3 héttel később startrd jön ki úgyhogy a tervek szerint már azt borotvált a Look Good Feel Good programot. Voltam Lil szkeptikus, de kész voltam rá, mert a hajam csak ült ott, és úgy érezte, mint egy paróka lol. Az én 9 éves volt, még egy ideges. Sírt, amikor jöttem a sarkon, hogy a hallban, ahol ültek vár … hordtam a parókát adtak, hogy az első nap, és nem viselte óta. Imádom a szabadság érzését, attól, hogy kopasz. Mindenki megjegyezte, hogy szép vagyok, vagy u van egy aranyos kerek fej … amit nem érdekel, ha nem azért, mert forró lehet, és a hőhullámok. Én kiterjed a fejem, ha fázom, mert bár én váltak Lil vérszegény kezeléseket. Valaki azt is mondta nekem, hogy én azt átölelő, ami azt jelenti, az új megjelenés. Melyik vagyok, és én őszintén szeretni, kivéve, ha a gyerekek és a barátja szeretnék dörzsölje minden alkalommal, vagy csak nem vagyok abban a hangulatban. Csak hálás, hogy még mindig itt …

Amikor azt mondták, azt elveszíteni a hajam, több barátja jött a mentő. Egy csodálatos hölgy egy szomszéd településre segített rendelni parókát, hogy nézett ki, így természetes, sokan nem vette észre, hogy nem a saját hajat. Azt is vásárolt több baba puha pamut fejfedőt, hogy én haladt át, amikor már nincs szükség rájuk., Barátom és fodrász, Vicki, azt mondta, ő is átjön, hogy borotválja a fejem, mielőtt csökkenni kezdett ki. Nem volt kétséges, azt elveszíti a hajam a kemo kezelés CHOP. Én is elvesztettem a szemöldökét, szinte nehezebb kezelni. Bárki hallani egy parókát szemöldök? A nap Vicki tervezett, hogy jöjjön át, kinyitottam egy odaadó olvastam minden nap. A cím az adott napon üzenete volt “kopaszodás?” Nevettem annyira át ezt, és képesek voltak hála Istennek, hogy megmutatta humor nehéz helyzetbe.

Már majdnem egy év és fél óta én sikeres kemo de a hajam nem nőtt vissza, mint szokott lenni. Ez csak mintegy fele olyan vastag, plusz ez így nagyon, nagyon finom. Vannak-e olyan kiegészítő vagy bármilyen tanácsot, hogy mit tehetek? Saját onkológus azt mondta, ez szokatlan.

Elvesztése a hajam csak egy további nehézség, hogy hozzá a szorongás kioldó az életem. Az első kemoterápiás kezelés volt Feb.3 és a haj, ami már vállig zuhanni kezdett, mielőtt a jövő heti kezelés. A nővérem-in-law megengedhetünk kérésemet vágni a hajam, és küldje el a “zárak Love”. Mit után megmaradt fodrász tovább csökkent, és úgy tűnt, hogy mindenhol. My fejbőr fájt, mintha valaki meghúzta a hajamat. Úgy érezte, jobb, ha a zuhany futott rajta. Egy reggel ültem a zuhany, míg a férjem tartotta a zuhanyfej a fejem fölött, és fokozatosan eltávolították a laza haj. A következő két reggel mentem keresztül ez a rutin újra, és a haja mind eltűnt, kivéve egy kis csúcs tetején. Bár nedves volt, húztam a kis piros csúcs fel, és volt a férjem, hogy a kép. Azt akartam, hogy hasonlítsa össze a képet az én baba unokája, és a baba Boo. Tél volt, és egy jó ideje, hogy fedezze a fejem sálak, kalapok, és végül vettem egy parókát. Az első, hogy a haj jött vissza volt szívós és szürke és egyenes. Nagyon nem tetszett, és nem tudta megszokni, hogy szürke. Amikor ez a növény kiesett én wan’t egyáltalán boldogtalan. Amikor eljött a második alkalommal voltam elégedett a szürke 67 éves korában, és most ez volt puha és göndör, mint azelőtt. Én egy 5 éves túlélő és már észre, aggódtam sokat sokat hajam.

Én jelenleg vesztes hajam, mint a tegnapi. Bár én már rettegett tőle, hogy nem állt velem megosztani a jövő nagy esemény a család és a barátok. Megosztása történetek próbál nevetséges parókát és ezáltal általában véve a helyzet így könnyebben elfogadja. Továbbá, ha te, mint én, és szeretne “vágja” egy kicsit közötti haj darabok – van rajta. Vedd fel azokat olló, és megy is. Végtére is, a bizonyítékok hamarosan eltűnik.

Hajhullás nem hat rám, hogy sok. Tudom, hogy ez csak átmeneti. Amint elkezdtem elveszíteni a hajam volt, hogy borotvált. Furcsa volt, hogy kopasz, és úgy éreztem, nagyon kitett és meztelen az elején. Hordtam kalapot minden alkalommal, mert úgy éreztem, hogy illetlenül téve valahogy, mint talán el is felejtettem, hogy viseljen nadrágot, vagy valami., Nem volt traumatikus, ahogy ez néhány ember számára. Ez csak haj volt a hozzáállásom. Én inkább az egyéb mellékhatások, valóban így én beteg egész idő alatt. My fejbőr bizsergett sokat, míg én vesztes haj, és még fáj egy kicsit néha, de ha egyszer megvolt borotvált, hogy megállt.; Hajam kezd növekedni vissza most (ez körülbelül a fele egy hüvelyk hosszú), és úgy néz ki, kedves aranyos. Megyek nélkül egy kalap most, hiszen az időjárás melegebb, és mindenki, aki ismer, azt mondja, hogy úgy néz ki, aranyos., Találkoztam egy fiatal nő, amikor elmentem az én sugárkezelés ma, akiknél a rák sokkal rosszabb, mint az enyém, és akinek ment keresztül, sokkal rosszabb suffereing és kezelések, mint én magam. A haja rövid volt és aranyos, és festett élénk rózsaszín. Azt hittem, nézett aranyos, és meg is mondtam neki. Elhatároztam, hogy ha a hajam lesz egy kicsit hosszabb fogok adni magamnak egy csík néhány élénk színű, mint a pink. Egyszer döntött így, úgy éreztem, nagyon bizakodó és boldog. Valami szórakoztató, hogy várom. Én 66 éves, így a barátaim valószínűleg hiszem tükrözött, de csak az élet egyszer. Miért nem megy ez?!, És mellesleg, Jamie a világos rózsaszín haj, ha ezt olvasod, én imádkozom értetek és szeretlek, bár nem ismerjük egymást. Azt hiszem, a rock. Ne add fel a lány!

Úgy éreztem, tehetetlen egyszer hajam kihullott. A fejjel volt nem kell időt tölteni kelljen szín, stílus vagy vágni, hogy valamikor. Hordtam sál, és sokat paróka alkalmanként, de én mindig úgy érezte, mintha valami hiányzott. Mindig is úgy éreztem, hogy a haj határozza meg, hogy kik vagyunk, mint egy ember, így én sokban fog különbözni, amikor elvesztettem az enyémet.

Tettem veszteség hajam alatt chemotherapy..but nekem a rák `lett real` mikor volt az első csepp a gyógyszer …. Azt mondtam magamnak, ‘ez az` … elveszíti a hajam expected..as láttam apám ment kemo …. de néha közben én `bad` nap látni magam a tükörben az én` tojás head` elszomorít …. most már mind felnőttek vissza ….

Volt a hajam hullik ki úgyhogy borotvált fejem. Néztem a fajta vicces. Szóval csak viccelődött, és volt egy kis móka. Hogy a legjobb minden dolog.

Élek északi Michigan így én október és február kemo hónappal lehetővé tette számomra, hogy viseljen pamut kötött sapka. Jött, fekete és kék, így volt egy minden. Ez egy egyszerű, kényelmes, mosható, bebújós stílusban. Megvettem a sapka helyén vettem a parókát, amit soha nem viselt. Közel sem volt olyan kényelmes, mint a kalap.; Most mi történt ezek az egyszerű kalap szórakoztató volt, hogy én halmozott fel egy egész gyűjteményt sál az évek során. Azt hajtogatta a sálat egy keskeny sávban, fölé helyezze a pereme a kalapot, és kötötte a hátsó. Volt sál minden színben elképzelhető így megélénkült a ruhaterveket minden nap. Bizonyos szempontból, volt egy egész új szekrény. Megmentettem egy csomó időt reggel óta nem kell mosni, száraz, göndör, és a stílus a hajam. Már nem kellett aggódni a finom szőr lelógó esős vagy havas időben., Én is elrendelte egy pár nagyon szép előre hajtogatott sál egy cég, akinek a neve nem jut eszembe. Én is vettem egy lefekvés tőlük, amit viselt, éjszakánként vagy fáztam. Ha az időjárás már túl meleg viselet a kalapok, váltottam pamut sál. Júliusban én dobta a sál, és csak elmentem a nagyon rövid haj.

Elkezdtem vesztes hajam körülbelül két héttel a kemo kezelés myeloma multiplex. A létesítmény, ahol kezelték megengedett minden nő szabadon parókát, így mentem paróka vásárlás és texted barátok képek a különböző stílusok és elment a konszenzus, mit gondolnak látszott a legjobban. Nem voltam szomorú egyáltalán a vesztes a hajam, sőt ha egyszer elkezdett kijönni ültem kívül egy szemeteszsákot, és elindult kifelé húzza. Aztán a férjem borotvált a többit ki, és a szolidaritás én borotvált fejét is … voltunk egy pár cueballs együtt !! A nővérek az infúzió közepén gondolta, hogy jó volt. Én soha nem viselnek parókát, nem is egyszer. Kaptam rajta sál, nagy fülbevalókat és kalapok és csak volt szórakozni vele. Saját kopasz volt a jelvény a becsület és én, és még vagyok, büszke rá. Volt már néhány remek beszélgetés az emberekkel, hogy én általában nem beszéltek túl. Vesztes hajam tett engem kalandosabb próbál új dolgokat. Soha nem lehet tudni, milyen ajtó kinyílik … most vagyok két hónappal a karbantartás és a hajam is jön vissza. A férjem hív ő aranyos kis fuzzball. Kaptam annyira használt, hogy nincs haja ellenére, hogy valóban úgy érzi, furcsa, hogy a haj újra növekedni.

Én is, már a hajam rövidre kell szokni, hogy kevesebb szőr. Aztán kapott egy parókát Cancer Family Care, amikor a hajam lesz távol. Elég, mint a színe az eredeti haj, én elnevezte Gertrude, valamilyen furcsa oknál fogva. Aztán rendelt két szintetikus paróka, egy kicsit rövidebb, a természetes színe, amit megnevezett Abby. A másik egy világos színű úgynevezett Molly. Miután a SCT transzplantáció, azt melyik parókát szeretnék viselni minden nap. Ez a fajta szórakozás látni a különbséget az új nekem. Több hónap után a transzplantáció, hordtam én Molly paróka Írország, és úgy érezte, mint egy bennszülött. Voltak forró, ugyanakkor a Cincinnati nyáron, így mentem nélkül, mint a hajam kezdett visszatérni.

Voltam mentes invazív nyirokrendszeri rák az elmúlt 29 évben. Beléptem a vizsgálatban (Protokoll # 15), volt Cyclophosmamide, metotrexát, 5-FU és Decadron & Stemetil hányinger. Azt is meg kellett három hónap sugárzás. Nem vesztettem a hajam, de ez több volt kínos, mert elvesztettem foltok az egész, és úgy nézett ki, mint alopecia. Én nem is hozzányúlni anélkül foltok jönnek ki a kezem. Dolgoztam a Bank, és fedezi a javításokat, vettem anyagdarab és fonott őket faux gyöngy és viselték őket fejpántok. Eleinte az irodában nem volt túl boldog, mi a helyzet, de úgy vélem, a frusztráció és annak ellenére tartotta rajta más is egy egész évre is, amikor megkaptam a hajam (hullámos ebben az időben) vissza. Szóval …. mindent minden test tetszett, és akár hiszed, akár nem én kezdtem a trend, és kiderült, több embert másolás rám. Kérem, kérem, nevetés, képregényeket olvasni – megy, hogy egy vicces film. Ez nem az a világ vége. Éppen ellenkezőleg, ez egy életre nevelés – ez adta több empátiát más emberek és az elmúlt 20 évben már önkéntesség egyik kórházak az egészségügyi gondozási központ (Rákkezelés) Meg akarom mutatni a beteg, hogy én vagyok túlélő, és így is lehet, hogy túlélje. Lehet, hogy nem tetszik mindenkinek, de nézd magad a tükörben – hidd el, te szebb, mint gondolná.

Mi a helyzet a férfiak, akik elveszítik a hajukat. Ez nem csak a nők. Meg kell bővíteni a elérni

Elvesztettem a hajam kemo kezelések és kettős mastectomia, de nem volt érzelmi hatással rám. Természetesen én 81 idején, így én csak boldog, hogy él. És ez volt a második mellrák. Soha nem hiányzott a hajam, és én soha nem hiányzott a mellemet. Sőt azt hiszem, ruhák jobban néz ki most. Én nagy mellű.

Elvesztettem a haj után kemoterápia started.initially én is szomorú, de később úgy éreztem, tehetetlen. Most már megvan a hajamat és gyógyítható.

Amikor elveszítettem a hajam alatt kemo én írt képek az én CaringBridge helyén nekem néhány a kalapok barátok kaptam – nem tudták kezelni paróka. Jó móka volt, és ez könnyített a dolgokat egy kicsit. Soha nem tudtam csinálni sál, ami nekem csak kiabáltam, hogy “rák!”, De persze nem volt igazán titkolok semmit. De én egy kicsit megszállott megpróbálja megtalálni a megfelelő kalapot.

Vesztes hajam annyira része a rák tapasztalat, hogy én című könyvem “kopasz Better with fülbevaló – Egy túlélő útmutató eligazodni Breast Cancer”. Ez az a dolog a legtöbb nő retteg leginkább a kezelésről. Még több, mint a műtét. Ez nem csak, hogy kötődik olyan szorosan, hogy a kép a saját, ez is, hogy mivel a kopasz nyilvánvaló megnyilvánulása a betegség. Miután elveszítette a haját, a világ kezd látni, mint a rák lány.

Azt tapasztaltuk, hogy ez a legnehezebb kezelni. Kerestem a paróka, de mélyen reméltem, hogy a hajam nem hullik ki. Körülbelül 10 nap után kemoterápia kezdett kijönni, így a következő nap mentem, és volt, hogy levágták snd fejem borotvált. A hajam mindig is probléma volt, göndör, és én vagyok a fehér nem szürke. Azt színű ez szőke és végül érezni boldog vele. Vettem egy parókát volt ez leborotválta, és jött haza visel parókát. A férjem az első néhány percet vett észre, amit tettem, mert úgy nézett ki, mint a hajam. Most egy évvel később rajtam paróka nem 2 rövid változatát, mi volt a hajam. Az újulat szörnyű nagyon keveset, és nem tetszik a színe. Nem megyek ki a nyilvánosság előtt is a saját hajat nem elég színes. Az újulat tűnik egyenetlen és később ezen a héten kapok vágva újra csinálni, hogy a hátsó rövidebb znd tetején van esélye növekszik. Érzelmileg ez volt a rosszabb, hogy foglalkozni vele egy állandó emlékeztető, amit már át. Úgy tűnik, buta, de a haj dolog volt a legnehezebb dolog, hogy foglalkozni. Ugyancsak nem lehet megoldani az egy vagy két év, különösen, ha a haja hosszabb volt.

Vesztes hajam volt a legrosszabb része a rák kezelésére eddig. I-t diagnosztizáltak június 12. és elkezdett kemoterápiás a mellrák július 9-én. Tudtam, hogy a haj fog esni, szóval én úgy döntött, hogy megverte a kemoterápia az ütést, és borotválja le magam az első nap a kemoterápia. A fodrász zümmögött le, és otthagyott egy arasznyira haj napján az első kemo. A második kemo két héttel később már jön ki a maroknyi, viszkető, úgyhogy úgy döntött, hogy borotválja le ALL napján a második kemo. Ő zümmögött le, és én volt szerelve egy parókát. De rájöttem, hogy miután a hajam zümmögött a fejemben volt, valójában fájdalmas, úgyhogy elmentem, és vettem egy borotva és borotvakrém és borotvált fejem. Ó, mennyire fáj. Hosszú ideig tartott is, mert volt olyan sűrű haj. Én egy vörös, és már gratulált a hosszú vörös haja az egész életem, így miután borotválja le pusztító volt rám.; Belefáradtam elmagyarázza az embereknek, hogy mi történik velem, úgyhogy kezdtem a parókát . Azt találták, hogy a legtöbb mindenki szereti a rövid új haját, és szerettem, hogy nem kell megmagyarázni, mi történt harminc alkalommal egy nap már !!! Nem hordok a parókát otthon, azt választhatja egyszerű kemo beanies. A jó oldalát, én megtakarítás magam egy csomó pénzt sampon és balzsam, és nem kell tölteni 10 percet minden reggel hajszárítás hajam !!! kaptam az érzelmi dolgokat a hajam nagyon gyorsan, és örülök, hogy az én módja annak, hogy teljessé kemo (utolsó holnap !!!!!). Az egészség sokkal fontosabb, mint a hajad, de amíg nem szembesülnek a kilátás arra, hogy borotválja a fejét, csak fogalma sincs, hogyan igazán érzelmi akkor neked. Azt hiszem, ez inkább szimbolikus, mint bármi, de ez csak teszi a rák úgy érzi, több igazi, és ez szívás. Utáltam vágás a hajam rosszabb utáltam azt az elképzelést, kemo, milyen furcsa ez?; A jó hír az, hogy miután elkészült az első 4 fordulóban AC és váltottak, hogy Taxol, a hajam kezdett egyre vissza elég gyorsan. Van egy kis borosta egész fejem, bár ez túl rövid most megmondani, milyen színű ez.; Tarts. Ahhoz, hogy valaki csak most szembesül a szörnyű feladatot … kapsz rajta!

Hajhullás rákban kezelés általában átmeneti. Hajhullás kezdődhetnek 2-4 hetes kezelés megkezdése; haj regrowth indulhat körülbelül 3-6 hónapos kezelés után véget ér.

Mivel proaktív hajhullás és a közösségi média és a humor segített annyira utamat.; Saját tíz éves lett elmondani az embereknek, az utóbbi időben, hogy ő csalódott nők, akik elveszítik a haját, hogy több fontos dolgot kell aggódnia. Mondtam neki, hogy néha a kis dolgok, és én lett volna ugyanolyan ideges, mint azok a nők, ha nem lettem volna képes edző jégkorong minden az elmúlt télen.

Köszönjük, hogy megosztja ezt az információt a hajhullás kezelésére. Ha szenved a hajhullás, és azt szeretné, hogy a legjobb kezelést. így használhatja a ultractiv haj használat után láthatjuk a változásokat a hajad, és nőni fog, és azt is ad csillogó a haja., nézd meg ezt.; http: //ultractivhair-uk.com/

Hajhullás súlyos mellékhatása a rákos betegek. A fenti probléma leküzdésének néha nagyon nehéz.

Vagyok hálás, hogy él, és (azt hiszem) rák-mentes? IGEN! Az út, hogy itt volt fájdalmas. Elveszett a hajam, mielőtt még egyre a második kemo, egy fiatal beteg a kemoterápia közepén figyelmeztetett, hogy ez mi fog történni. A lányom is velem, hogy kiválasszon egy parókát, és elindultunk két – egy választottam, azt gondolva, hogy a legtöbb, mint én frizura, de valójában túl sötét volt – és akit kiválasztott, hogy hordtam szinte kizárólag. Mindenki szerette. Azt is mentem stylist velem, hogy az egészet levágta a képek előtt és után, valamint a paróka (és a stylist adott nekem egy parókát, így tudtam, hogy szőke, nagyon kedves lány), és ő is, nem vádolni Aznap este neki szolgáltatások. Még felvette a kötött sapkát a képek, hogy az említett “rossz haj nap”, hogy megtaláltam egy bevásárló utat, és megpróbálta megmutatni egy kis humor. Abszolút semmit sem volt humoros számomra, de igyekeztem nem panaszkodnak, és csak elfogadni a sorsomat. Semmit sem tehettem róla. Nem vagyok egy kalap / kendő személy ezt a parókát volt az egyetlen módja annak, hogy megy, és én nem volt arról, hogy menjen kopasz, és bejelenti, hogy a világ voltam rákos beteg – utáltam! A munkatárs megjegyezte nekem: “Ó, te szórakozik vele.” Valóban, nem értékelik a comment-rák nem szórakoztató. Vesztes hajad pusztító. Az embereknek meg kell gondolni, mielőtt beszél. Nincs haj, és nem tud enni, 9 a 21 nap-fun? Nem hiszem, hogy így van! De csodálom azokat, akik képesek harcolni rajta humorral. Azt hiszem, sikerült coverup igazi érzéseimet a legtöbb időt, de ez engem nagyon szomorú benne.

Azt állítottuk elő a vesztes a hajam, így úgy döntöttem, hogy proaktív és a hajamat zümmögött le, amikor elkezdett kijönni a csomókat. Elmentem az American Cancer Society és a nő, aki segített nekem kihozott egy parókát, hogy így kiegyenlített a saját haj és ugyanaz volt a stílus, amit viselt évvel azelőtt, hogy én azonnal beleszerettem. Azóta annyi bókokat én haját, hogy úgy döntöttek, hogy amikor a haj nő vissza, én biztosan hajamat vágni, mint a paróka. Először azt hittem, az emberek éppen, hogy kedves, amikor megdicsérte a hajamat vágni, de miután két fodrász megkérdezte, hol van az én haját kezdtem azt hinni, hogy ez tényleg olyan jó, mint az emberek azt mondták. Ahogy az idő telt el, én sokkal kényelmesebb lesz nélkül sálat, vagy parókát. Természetesen az időjárás melegszik, így sokkal kényelmesebb, hogy én fedetlen fejjel. Azt mondanám, hogy az emberek, akik szembe ezt a helyzetet, hogy az élet megy tovább. Az emberek hihetetlenül támogató úgyhogy hadd segítsen.

Amikor elkezdtem a kemoterápia a myeloma multiplex kezelésében nem volt változás a hajam, de amikor volt, hogy készítsen egy őssejt-transzplantáció a hajam elkezdett esni ki. Ez egy kicsit más, mint amit mások tapasztaltak, mert kellett a raszta. Ők valójában nem csökken, hanem lazítani kezdte, és csatlakoztassa együtt egy sorta parókát. Amikor rájöttem, hogy a legtöbb zárak csatolták a fejem az egyik törzs a haj, vagy csak én tartott mások én legjobb barátom vágja az egészet le rám.; Mindig tetszett a külsőm, rövid haj, és töltött közel felét életem hosszú raszta úgy tűnt különösen traumatikus. Még mindig nem megy ki anélkül, hogy parókát, amikor elhagyja a házat, és épp most vált kényelmes körüli barátok és a család nélkül fejfedőt vagy paróka.

Volt egy szörnyű idő foglalkozik a hajhullás. Sokat sírtam … a férjem vett nekem egy parókát (nem fedezi a biztosítás és nagyon drága). Soha nem hordtam, mert nem néz ki, mint én. Hordtam sapka és sál, de a kedvenc kalap volt ballcap egy diszkont, hogy azt mondta: “rossz haj nap.” A férjem megvette nekem és ez engem nevetni. Ekkor úgy döntöttem, hogy mivel kopasz nem lesz örökké (remélhetőleg), és én is szembe az új útlezárás humorral. Amikor a haj nőni kezdett vissza (lassan, nagyon lassan) édes, vicces férje hívott a Chia Pet. Tehát ez az, amit ő kapott karácsonyra. Azt is írt a Facebook-on “előnye, hogy kopasz” … 1. Ön megment egy csomó pénzt a haj termékek és a szalonban 2 Cabriolet nem jelent problémát … mi van, ha a haj fúj. 3. Első fogott az eső nem göndör a hajad, vagy hogy ez sima. 4. Nem kell borotválni a lábait 5. Felkészülés a reggel nem veszi majdnem olyan hosszú, mint régen 6 Csodálatos barát kapsz gyönyörű sálak és aranyos kis kalap 7. A férje is kitalálni mindenféle a viccek, hogy a nevetés hajam nő vissza, és a veszteség egyre csak egy távoli emlék. Figyelmen kívül hagyja azokat az embereket, akik azt mondják: “Ez csak haj.” Vegye körül magát a család és a barátok, és élvezni az életet!

Ismerem ezt az érzést, hogy megszakad a haj úgy érzi, mint én vesztes én identitás. Ihadvlong haját rövidre, és hamarosan meg kell nyírja meg azt. De az egyetlen dolog, amit megtanultam, hogy az orvosok nem mondják, hogy “nem lesz laza a haj w ez a kezelés” nagyon könnyű .. nem kemo fény. Legyen pozitív mindenkinek

Hajhullás kezdődött január 1 és eltűnt Jan 5. Olyan gyorsan. Felébredtem fel január 1 egy rendkívül gyengéd fejbőr és a haj elkezdett esni, hogy délután. Elegem sok más mellékhatásai kemo, de nagyon hiányzik a hajam. Ma volt az utolsó kemoterápiás kezelés lesz nyomon követni mammográfia jövő héten. Ekkor sebész létrehozni időpontja a műtét. Ez lesz majd a sugárzás. Utálom, hogy hiszem, még várni kell 3-6 hónap alatt több hajam, hogy jöjjön vissza. Azt hiszem, ez lesz megéri. Régebben tartani rövid stílusok, de azt tervezem, hogy csak hagyjuk, hogy növekszik.

Van egy nagy támogató hálózat a barátok és egy jó férj, aki segített átfogja hajhullás. Amikor kimentem én ritkán szerepelnek a fejem. Az egyik alkalommal, amikor valaki mondott valamit, én a CVS gyógyszertár. A gyógyszerész kihallgatta, és beszélt a személy, és kifejtette, nincs haj nem az én döntésem, és ahelyett, hogy csúnya, hogy nekem kiment fedetlen, ő boldog legyen ő nem megy át rajta magát.; Az egyszer hordtam én paróka templomba férjemmel, a lelkész azt mondta, hogy vegye le, hogy senki a templomban tenne kényelmetlen róla. Ő volt annyira jó. Ők velem annyira kényelmes, hogy még nem kopott meg ettől. Ami nagyszerű, mert n számít, mennyire jó a paróka, meleg van, és nem kényelmes. Most kimegyek és takaró nélkül a fejem, és úgy gondolja, ha valaki nem tetszik, kemény, akkor kell örülni annak nt nekik dealng a rákkal.

Message in the Mirror “- Ez az egyik része a hajhullás, hogy olyan nehéz. Miután a rák nem igazán észrevehető, kivéve, amelyeknek nincs haj. Nem akartam egy parókát, de ez már egy ilyen áldás számomra ebben a nehéz utazásra. a mellrák diagnózis, soha nem gondoltam hajhullás lenne olyan kérdés. Ez nagyon pusztító !!! ilyen Red Flag “rák”, hogy nem akar beszélni. (csak a közeli barátok és néhány család. ) Mindenki más! nincs jó vagy rossz. te már csak 3 döntéseket az életben: Give Up, adja be, vagy adja meg minden megvan !!! Azért választottam az utolsó. 🙂

Hi, egy Angel Lopez. Most kiderült, hogy én vagyok a rákos beteg, de én nem érzem magam, mint volt, és arról is tájékoztatta, hogy a “kemo” csak egy palliatív folyamat számomra. Különben is, ez volt a négy hét alatt értem, hogy tisztázza a hajam, és nagyon gyorsan történt. Egy barátom azt mondta nem kell aggódni, mert nem sokat kezdeni, de szerettem, amit kevés volt. Én 67 éves, és álcázott én elveszett a haj én koromban, de egy fiatalabb személy Gondolom szenved még sok más. Ha közénk és elveszíti a haját jön kezelés, ne essen kétségbe, vegye körül magát a család és a barátok. Ezért akkor már őket. Sok szerencsét.

Diana, Köszönöm megemlíteni a Chemo Sapkák. Egyetértek, vannak fantasztikus. Köszönjük, hogy megosztja perspektívák mindenki, ez egy nagy beszélgetés.

Én nem hiszem, elveszíti a hajam és ez hatással lenne rám, mint annak idején! Ahogy említettük a cikket, azt tette, hogy a rák úgy tűnik, sokkal valóságosabb. A külső, néztem az egészséges, miközben megy keresztül kezelést, kivéve a veszteség a hajam. Próbáltam egy parókát. Ami azt illeti, nem ugyanaz, mint a nő, amit említett. Elmentem paróka vásárlás egy barát, és mi texted képek a különböző parókák barátok és a család, miközben megpróbáltam mindegyiket. Nem tetszik rajta a parókát. Azt mondta, hogy úgy éreztem, rajta egy úszás sapka egy szőrös állat tetején (és ez nem volt olcsó parókát). Éltem FL idején, így a paróka volt meleg. Soha nem voltam egy viselni kalapok, de igénybe visel kadét sapka. Tették a munkát. Végül vezették be, hogy a termék, amely verni őket, és az egyik én viseltem sok hónap, ahogy befejezte a kezelés és várta a haj nő vissza … Kemo Sapkák (http://chemobeanies.biz/). Ezek a csodálatos, és kaptam sok dicséret őket, még azoktól is, akik fogalmam sem volt, amit viseltem őket miatt kemoterápiát. A történet mögött létrehozása nagyon megható és inspiráló. Nézd meg őket!

Brenda, úgy hangzik, hogy van valami közös. Volt vastag szép haját, mielőtt a rák … most már nem megy kívül, ha szeles !! ?

Mivel a férfi és elveszíti a haját, nem annyira érzelmi, majd a nők számára. Valójában azt hiszem fogom tartani borotvált. Sokkal egyszerűbb élet, ha egyszer szokni. Mindig van egy módja, hogy menjen a kezelést. Diagnosztizáltak szakaszban négy hasnyálmirigy két évvel ezelőtt, hogy stabil, köszönhetően a szellemi csoda. Van egy stabil állapotban belső gyomor nyálkahártyáját. Minden jól néz ki, csak egy domború alsó has, ami szokatlan számomra miatt folyadék felhalmozódása, amely annak köszönhető, hogy az építmény a aszketikus folyadék építmény. Nyitott vagyok bármilyen beszélgetést az állapotom, vagy mások.

Én kerek 4 hajhullás. Azt hiszem, az első alkalommal volt a legrosszabb. Most már ütött kreatív téli sapka és nyári baseball sapkák különböző színekben, hogy megfeleljen az én ruhák. Fejem fokozatban, mint egy kiegészítés! Vajon én inkább a haj – nem kétséges -, de ha már megvan, hogy a legjobbat.

Nem volt probléma kezelése hajhullás kezelés alatt. Most, öt évvel később már vékony haj és am hajhullás, amely felborítja nekem. Nem tudom beállítani, megküzdési

Mentem keresztül három műtét és a kemoterápia, és úgy érzem, végeztem vele minden, kivéve, hogy nem vagyok, mert a hajam vesz édes alkalommal egyre vissza. Ez már majdnem három hónap óta kemo, és ez alig növekszik, és jön létre a furcsa kis sorokban, de élek, és hálás, és mi nevetünk a hajat, mert ez a legkevesebb.

Ez meglepett, hogy milyen mélyen voltam érintette veszít a hajam … Azt hiszem, ez volt az a tény, hogy volt, hogy mindenki tudja, amit én foglalkozik. A legnagyobb probléma után jött a hajam nőtt vissza … fele esett ki, és három évvel később a még vékonyodik. Az orvosok nem nyom, hogy miért! Szomorú, de én megküzdési … én élek és a rák ingyenes!

Már most elvesztettem a haj kétszer három év alatt. Vajon újra elveszíteni a teljesen gyógyítható? Teljesen! Elvesztem újra élni egy pár extra hónap? Ez a kérdés, hogy én is küzdenek jelentősen. Még mindig hipotetikus, de eljön a nap. Része ez a puszta fagyos hideg fejjel. És igen, részben ez az üzenet a tükörben., Köszönöm, hogy egy átgondolt cikket. Carol Peterson, Santa Fe

1. Az összes vagyok 77 éves dédanyja, és már 3 különböző rákok 4 év, így elvesztettem a hajam 3 times.Each órakor jön egy kis different.This az idő nagy textúra, és néhány, amit göndör. Rájöttem, hogy az emberek mosolyognak rám többet hajam csinálni, és persze mosolygok back.It egy felfelé emelő me.I van egy parókát, de most, hogy kezd nőni vissza nem hordok one.I használat kiad egy csomó színes és vágott most menteni szeretném, hogy money.I gondolja pozitív és folyamatosan az Úr a zsebemben minden nap, és élvezze minden nap a legteljesebb. Sharron