Az energia diéta

A legjobb módja annak, hogy enni, ha azt szeretnénk, hogy száműzni fáradtságot, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend, amely tartalmazza az élelmiszert a négy fő élelmiszer csoportokat a megfelelő arányokat.

A négy étel csoport

Ha enni rendszeres időközönként, a tested tudja, mikor a következő étkezés jön, és megtanulja kezelni az éhségérzetet és fenntartani az energiaszintet.

Próbálj meg enni három étkezés naponta, és korlátozzák snack – különösen a magas zsírtartalmú is – az étkezések között.

Egyél rendszeres időközönként

Reggeli adja az energiát, amire szüksége van, hogy szembenézzen a nap. Ennek ellenére, akár egyharmadát hozzánk rendszeresen kihagyja a reggelit, szerint a brit Dietetikusok Országos Szövetsége (BDA).

Menj az egészségesebb lehetőségek, mint például a zabkása, gyümölcs, zöldség omlett, vagy teljes kiőrlésű pirítós kaparás alacsony zsírtartalmú kenhető vagy lekvár.

Ha nem tud szembenézni eszik, amint felkel, hogy egy magas rosttartalmú táplálékot enni a távon, hanem nassolás magas cukortartalmú vagy magas zsírtartalmú ételeket.

Íme öt egészséges reggelit, valamint hogyan kell választani az egészséges reggeli gabonapelyhek.

A legtöbb ember az Egyesült Királyságban eszik túl sok zsírt, cukrot és sót, és nem elég gyümölcsöt és zöldséget.

Gyümölcs és zöldség jó forrásai a vitaminoknak, ásványi anyagok és rostok – alapvető tápanyagok a szervezetnek szüksége van a megfelelő működéshez.

A reggeli növeli az energiát

Próbálja beépíteni legalább öt adag a különböző gyümölcsök és zöldségek a napi étrendet. Lehetnek friss, fagyasztott, konzerv, szárított vagy Juiced.

Tippeket, hogyan, hogy növeljék a zöldség-gyümölcs bevitel.

További információ, hogy hogyan lehet napi 5.

Keményítőtartalmú élelmiszerek – más néven szénhidrátok – mint például a burgonya, kenyér, gabonafélék és tészták fontos része az egészséges táplálkozás. Ők egy jó energiaforrás, és a fő forrása a különféle tápanyagokat.

Keményítőtartalmú élelmiszerek pótolniuk kell csak alig több mint egyharmada mindent eszik. Vannak különböző típusú keményítő. Ahol lehetséges, megy lassan égő teljes kiőrlésű vagy teljes kiőrlésű fajta, mivel energiát bocsátanak fokozatosan.

Cél legalább 5 naponta több vitalitás

További információ az egészséges keményítőtartalmú ételek.

Felnőttek és gyermekek az Egyesült Királyságban eszik túl sok cukrot. Cukor nem csak rossz fogait, ez is rossz a derékbőség. Ez ad egy rohanás az energiát, de az egyik, hogy hamar elmúlik.

Kivágása összes cukor gyakorlatilag lehetetlen. Vannak természetes cukrok sok élelmiszerek, beleértve a gyümölcsöket és zöldségeket, és akkor nem kell, hogy elkerüljék ezeket.

Azonban ez egy jó ötlet, hogy csökkentse az élelmiszereken sok hozzáadott cukrot, mint például édességek, sütemények, kekszek, nem diétás szénsavas italok és csokoládék.

Olvassa el a tényeket cukrot.

Négy 10 (40%) a lányok és nők 16-24 éves és közel fele (44%), a lányok 11-15 éves alacsony vasraktárakat szerint a National Diet and Nutrition Survey.

Mivel kevés a vas, hogy úgy érzi fáradt és gyenge, és sápadt.

Lassan égő keményítők ad folyamatos energiát

Míg a vörös húsok, zöldségek és dúsított élelmiszerek, mint a reggeli gabonapelyhek jó forrásai a vas, a lényeg az, hogy enni élelmiszerek skálája kap elegendő vas.

Itt inkább tanácsot jó forrásai a vas.

Nézd meg alkoholfogyasztás. Ez kiszáradhat, te, amely biztosítja, hogy fáradtnak érzi magát.

Győződjön meg róla, hogy maradjon hidratált iszik sok folyadékot – a kormány azt javasolja, 6-8 pohár naponta. Ez amellett, hogy a folyadék kapunk a táplálék. Minden alkoholmentes italok számítanak, hanem a víz és az alacsonyabb zsírtartalmú tej egészségesebb választás.

További információ az egészséges italokat.

Győződjön meg róla, hogy eszik a megfelelő összeget az aktivitási szint. Az átlagos embernek szüksége van körülbelül 2500 kalóriát egy nap, és az átlagos nő kell 2000 kalória. Ne felejtsük el, mindannyian túlbecsülni, hogy mennyire aktívak vagyunk.

Megtanulják, hogyan kell érteni kalóriát.

21/02 /

Cukor ellopja az állóképesség

21/02 /

Vasban gazdag ételek megakadályozzák fáradtság

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Az egészséges étrend tartalmaz étel az öt nagyobb élelmiszer-csoportok, hogy nekünk az energiát és tápanyagot kell

Alkoholmentes italok növeljék héja szinten

Enni ahhoz, hogy a csomag egy ütést

Ha azt szeretnénk, hogy az egyensúly a diéta helyes, használja a Eatwell Guide. Azt mutatja meg, hogy mennyit kell enni minden élelmiszer-csoport

Akár főzés egy család, vagy eszik a távon, a tippeket és recepteket is segít abban, hogy a napi 5

Szolgáltatások az Ön közelében

Miből fáradt, plusz hogyan növeljék az energia az energia diéta és más önsegítő tippeket

Az egészséges táplálkozás

A Eatwell Guide

5 A NAP

Fáradtság és kimerültség