Az alapvető nyári grillezés tartozék

Együtt ketchup, savanyúság, és zsemle, háztáji barbecuers kell felfegyverkezve valami mást ebben a grillezés szezonban: a hús-hőmérőt. Szakértők azt mondják, hogy ez az egyetlen biztos módja, hogy megakadályozzák egy esetleges ételmérgezés katasztrófa.

Az egyetlen biztos hamburger egy főtt 160 fok, “mondta Nancy Donley elnöke, a nonprofit Safe táblázatok a prioritás, az élelmiszer-biztonsági érdekképviseleti csoport.” A kutatások kimutatták, szín nem megbízható mutatója.

Donley értesült az élelmiszer-biztonság, a legnehezebb úton lehetséges. Hét évvel ezelőtt, a fia, Alex evett a szennyezett hamburger és meghalt. Ő csak 6. “Nem egy nyom – Tényleg nem -, hogy az élelmiszer lehet hordozó baktériumok,” mondja.

Mi ölte Alex fertőzés az E. coli baktérium. Ez okozhat súlyos szövődmény az úgynevezett hemolitikus urémiás szindróma (HUS).

HUS jöhet más okból, de a 75% -a összefüggésben áll az élelmiszer poisonin; legnagyobb része a [E. coli], “mondta Edward Traceman, MD, aki kezelt Alex Donley.” A probléma nem a baktériumokat, hanem a toxin által kiadott baktérium.

Traceman mondja HUS okozza az egyik fő tünete a szervezetben – a vérrögképződés – vezet számos szövődmények, például veseelégtelenség. “Te ne használjon antibiotikumot kell kezelni. Mit próbálja meg tiszta a toxin a szervezetben, mosással a vér, alapvetően …. Azt próbálja átvészelni a vihart.”

Tény, hogy egy tanulmány szerint a kutatók a University of Washington School of Medicine in Seattle jelezte, hogy a gyermekek fertőzött E. coli, antibiotikumok ténylegesen hozza a HUS.

A legtöbb beteg rázza ki E. coli mérgezés hat héten belül Traceman mond, de körülbelül 5% soha.

Ami aggaszt Donley, hogy az E. coli helyzet nem javult sokat, annak ellenére, hogy számos jól nyilvánosságot esetekben, beleértve a 1993 kitörés kapcsolódik átsütött hamburgerek Jack in the Box éttermek és áradás 1996 esetben kapcsolódik Odwalla márka gyümölcs gyümölcslé.

A jó hír az, hogy az élelmiszerek útján terjedő bakteriális megbetegedések csökkent 23% 1996 óta szerint a CDC. A négy fő bakteriális élelmiszer-eredetű megbetegedések – Campylobacter, Salmonella, Listeria és E. coli – csökkent 21% az elmúlt hat évben. Campylobacter-fertőzések csökkent 27%, fertőzések Listeria esett 35%, és a Salmonella-fertőzések 15% -kal csökkent. Az E. coli fertőzések csökkent 21%, de az összes, hogy csökkenés következett be 2000 óta.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves