átmeneti globális amnézia felkészülés a találkozó

Aki megtapasztalja hirtelen memória minden vezető események a jelen szüksége sürgősségi orvosi ellátást. Látogassa meg orvosát, vagy a helyi segélyhívó számot azonnal.

Ha egy barát vagy családtag jelentkeznek a tünetek az Ön jelenlétében, menjen vele a kórházba. Mert ő nem emlékszik a legutóbbi események, akkor meg kell adnia a fontos információkat az orvoshoz.

Készítsünk egy listát a kérdést feltenni az orvosnak a beteg részéről. Bár élők átmeneti globális amnézia tud gondolkodni és beszélni, akkor valószínű, hogy lesznek érzés súlyos szorongás. Az átmeneti globális amnézia, néhány alapvető kérdést tartalmazza

Amellett, hogy a kérdésre, hogy már kész kérdezze meg orvosát, ne habozzon feltenni kérdéseket előforduló, hogy közben a találkozót.

Amit megtehetsz

Mit várnak el az orvos

Az orvos valószínűleg kérdezni mind a te és az a személy tapasztal amnézia egy kérdést a tünetek és a megelőző időszakban a memória elvesztését.

Az orvos kérheti a szeretett egy

Mértékének meghatározására a memóriazavar, a kezelőorvos ellenőrizheti a szeretett ember a tudás általános információkat – mint a neve a jelenlegi elnök – és értékeli ő képes felidézni egy véletlenszerű szavak listáját.

Az orvos kérheti,