annak fontosságát, hogy az emberi érintés rákbetegek

A humán érintés rákbetegek

17 Hozzászólások

Csukd be a szemed, és emlékszem az utolsó alkalommal, amikor valaki fogta a kezét egy darabig. Ne feledje, a meleg a bőrük, és hogyan készül azonnal pihenni? Az emberi érintés erős, és kiváló módja annak, hogy a stressz szintjét le egy-két fokkal.

Touch enyhíti a fájdalmat, csökkenti a vérnyomást és a stressz hormonok, és javítja az immunrendszert. Elkezdtük egy program, amely egy rövid kézmasszázs a rákos betegek, hogy segítsen nekik pihenni, miközben ők a kemoterápiában részesülő.

A program már óriási sikert aratott. Ez a tökéletes példa arra, hogy az egyszerű emberi érintés, hogy egy ilyen nagy különbség az emberek.

Úgy tűnik, hogy a mi a tapasztalat érintés arra összpontosítunk, az érzés, a meleg és a relaxáció nyújt ahelyett bármilyen gond, szorongások vagy fájdalom. Bármikor tudunk átirányítani tudatunk egy pihentető hely ez pozitív hatással van a szervezetre.

Fedezze fel hozzá több érintés a nap. Ezt megteheti úgy, hogy kapcsolatba barátok és családtagok ahogy beszélni vagy üdvözlik egymást. Ha úgy érzi, kényelmes, adjunk hozzá egy kis hangulatot a kar, vagy egy rövid ölelés, mint először látni őket.

Tartsa a unokái öledben vagy odabújik közel közben együtt értelmezendő. Egymás kezét, vagy séta karonfogva, akit szeretsz – minden ami ilyen különbség.

Gondoljunk más módja annak, hogy egy adag emberi érintés, mint egy kellemes masszázs egy képzett szakember. Mint mindig, kérdezze meg onkológus vagy orvos először, ha szükség semmilyen különleges óvintézkedéseket, amikor megkapta a masszázs.

Ossza meg gondolatait, hogy hogyan kapcsolatot tesz különbséget az Ön számára. Follow me on Twitter a @ SherylNess1. Csatlakozz a vita #livingwithcancer.

Val vel

Sheryl M. Ness R. N.

Kövesse a Twitteren; @ SherylNess1

Mikor kapnánk nagyon stresszes és tele szorongással én kéz a kézben a férjemmel, és ez elképesztő, hogy az emberi érintés segített megnyugtatni. Mikor aludt ez nem mindegy, hogy csak el újra és megérinti a karját, ez segített érzem nem volt annyira egyedül.

Ha minden mást fáj-működhet óvatosan nyomja meg a fülét-könnyebb, ha hazudsz le (akkor nem kell tartani a karját) A Auricular terápia és a fül reflexológia ez úgy értendő, hogy a fülek tart conplete test térképe. Ha lehet az egész szervezetre hatással a kis terület a fül-talán tudod, hogy a különbség, hogy jól érzi magát. Egyes reflexologists hez && quot; Önsegítő && quot; szemináriumok / képzések, így megtanulják, hogy nem ez az a családi, vagy magadnak. Fülek közel az agy, így gyors átfutási idő az információs és fokozza a vérkeringést., Áldjon meg minden imádkozom segíthet valakinek 🙂

Diagnosztizáltak 2008-ban a myeloma multiplex. Ennyit a kemo bőröm fáj. Tudtam kezelni egy gyengéd ölelés, de ordítottam egy alkalommal anyám hozzá egy kicsit vissza karcolás az ölelést. Azt kellett végezni a csontvelő biopsziát néhány havonta. A fájdalom, hogy valaki fúrni az alsó része a hátam néha olyan fájdalmas, hogy megrepedt a fogamat, miközben a fogát őket. Azt ajánlották, hogy a & quot; érintés terapeuta & quot; ülni egy nap, és rájöttem, hogy nem ront a helyzeten. Én is csodálkoztam, hogy milyen hasznos volt, hogy valaki a kezem, beszélj nekem arról, amit élveztem, mint a kertészkedés, hogy közben hallgatja a lágy zene. Én még soha nem hitte, hogy a figyelemelterelés segíthet a fájdalom. Azt kérte, hogy ez & quot; érjen terapeuta & quot; minden biopszia. Ő is jött, és meglátogatott, míg én volt, miután én csontvelő-transzplantáció. Megadta gyengéd kéz és láb masszázs. Nem akartam mást, mint az én idegvégződések közben megsérült a kemo- és rossz esetben az övsömör. Azt akarta, továbbá megemlíteni, hogy van egy kis kutya. Hívom én terápiás kutya, mint amilyennek látszik, hogy pontosan tudja, mire van szükségem. Nem fogok sétálni magamnak, de én sétálni az ő javára. Mindketten a végén jobban érzi magát, miután egy sétát. Ő is alszik mellettem, és elalszom sokkal gyorsabb. Végül találok ölelést megismerésével a kis szomszéd gyerekek. Adnak ölelést így szabadon. Vagy az emberek a templomban, akik ismerik a betegségem. -Gods Béke

Nem értek egyet szokásos rákellenes kezelések. És a legtöbb onkológus, amikor nekik vagy családjuk egyetértenek me.but Hiszek az emberi érintés, mint egy része a rák kezelésére. Sok esetben ez legyen a fő egy és járna a legtöbb egészségügyi előnyöket a betegek számára. Az biztos, több mint a műtét, kemoterápia vagy sugárkezelés.

A férjem, most 82, diagnosztizáltak CLL 6 évvel ezelőtt. Beletelt 2-3 év, Mayos, valamint a Johns Hopkins, hogy egy difinitive diagnózist. Azt állítjuk az otthonunkban, és él, hogy az élet lehető legnormálisabb, és továbbra is “megy” bár ő a 24/7 H2O most. Három sorozat kemo, egy törött csípő és térd műtétek beavatkozó is. Igazad van, hogy az emberi kéz érintése soooo fontos. Sőt, azt találjuk, hogy amikor a dolgok nem mennek jól, a gazdaság és átölelve hoz némi enyhülést mindketten – a meleg és megosztása nagy szükség van mind a ketten.

Köszönjük, hogy megosztja gondolatait ebben a témában eddig. Mindannyian különböző módon, hogy tartalmazza az emberi érintés életünkben. Cathy és Susan említette, lehet, hogy vajon hogyan lehet a legjobban, hogy kapcsolatba kapcsolatot valakivel, aki a fájdalom. Az egyszerű kézi vagy talpmasszázs is csodálatos. Az az elképzelés, snuggling egy kisállat is csodákra is – az, hogy az ilyen feltétel nélküli szeretet. És Barbara, kösz, megemlítve a kemo ápolók … igaz, hogy ők adnak annyi minden nap a munkájukat, és szeretnék, hogy egy ölelés, vagy egy érintés a kezét, hogy azt mutatják, hogy akkor is törődnek velük.

Szívből egyetértenek abban, hogy az emberi érintés tényleg segít. Van csontvelő rák, és menj a helyi Wellspring Cancer Support Centre, és mindig egymásnak ölelést. Azt is önként Wellspring a helyi Onkológiai Klinika és beszélj a betegek egyre kemo körülbelül Wellspring és milyen hasznos lehet. Amikor elmegyek egy beteg gyakran megkérdezem & quot; szeretne egy Wellspring ölelés? & Quot; és még soha senki nem mondta, nem. Egy emberi érintés tényleg segít.

Alig várom, hogy ez azt jelenti, hogy sokat

Az én 2 legjobb barátok diagnosztizáltak w / mellrák Labor Day, 2011, hiszen korábban ellenséges masszázs fél otthonomban csak azért, hogy a barátok együtt! Szerencsére mind a barátaim masszázzsal, így a barátom volt képes nyújtani masszázs otthonukban. Patty valóban szükség masszázs, hogy segítsen neki pihenni és lazítani a hegszövet mellett a rendkívül feszes izmokat a mellkas körül & amp; vállát, és javíthatja a neki tartományban mozog. IGEN, fej masszázs a legjobb. Amikor Patty volt a kórházban, és a háta fájt, én megsimogatta a hátát, mint a derekát lenne szigorítani. Nem tudom elképzelni az életet anélkül, masszázs. Amikor az egyetemen, a testvéreim & amp; adnék egymást vissza dörzsöli. Anyu a legjobb a head & amp; talpmasszázst! Azok számára, akik nem törődnek az emberi érintés, ajánlom a lávaköves masszázs! Ez nagyon is!

A férjem már alá kemo az elmúlt 3 évben. Ő hasnyálmirigyrák és ő jól van. Eddig semmi komplikáció sem érzelmi problémákat. A múlt hónapban szerzett egy font!; Mindennap masszírozza a hátát, a lábak és kezek. Úgy érzi a fájdalmat, amikor csinálom, és örülök, hogy mosolyog.; Az ő kemo kezelések, mindig masszázs a lábát, és úgy vélem, ez a munka, mert ő még él !!; azt javasoljuk masszázsterápia mindenkinek.

Susan, értem – amikor apám tüdőrák mindig tudtam dörzsölni a lábát, vagy tartsa a kezét félelem nélkül fáj neki. Egy kis könnyű krém is segít. Én egy rákos beteg, és most mintha megérintette könnyedén. Család mindig keresi a módját, hogy segítsen nekem, jobban érzi magát, és ez az, amit tudnak, és azonnal látni. Sok szerencsét.

Érdekes olvasni a különböző nézetek itt fontos a kapcsolatot. Én még soha nem volt a világ legnagyobb hugger különösen a nem családtagok. Során azonban kemo tettem valamit, amitől energiával. Ha valaki jött hozzám, én ölelni őket akár a megérkezéskor, és néha mindkettő. Azt lenne jó az energia ki őket a fejemben (a tartály üresnek érezte), és használják ezt az érzést, mint egy energizer.For el, ez működött, és ők sem okosabb a && quot; hiány && quot; A másik dolog, hogy nekem dolgozott az volt, hogy üljön lányom kutya és kisállat és simogatni. Mi volt a kísérlet többször, hogy ha ez hozná le a pulzusom, amely a szokásosnál magasabb volt ideje alatt a teljes kezelési idő. Az arány mindig alacsonyabb volt 10 perc után a petting a kutyát. Furcsa? Lehet, de bármi működik ilyen időkben egy plusz.

Barátkozz meg kemo ápolók. Ők is vannak érzései, és néha kell egy ölelés, vagy egy lágy megnyugtató gesztus. Ezután kapsz extra szeretetet és támogatást, miközben egyre kezelést.

Nem bírom, hogy megérintette ….. főleg idegenek tesz engem nagyon kényelmetlen. Szeretek egyedül csak hallgat az én ipod alatt kemo kezelések., Látom, ha ez segít néhány ember azonban ….. idős emberek, vagy azok, akik magányosak. Me? Um, nem annyira … kicsit furcsaság rám.

Hazamegyek, hogy a bátyám ezen a hétvégén, hogy mi lehet az utolsó alkalom. Ő nagyon gyenge most, bár teljesen koherens. Nem akarom, hogy a & quot; fáj & quot; neki és kíváncsi vagyok, ha kell kérni az onkológiai ápolók, mielőtt az, hogy neki, vagy nem akárki bármilyen tanácsot, a húgom és én lesz majd együtt.

ohhh .. az érzés wondefull! Volt az egész bal tüdő eltávolítják, és egy dupla mesectomy. Kemo előtt tüdőoperáció. Az érzés az érintés, dörzsöli, és átöleli a csodák! Ez csak azért olvad. Hálát adok Istennek, van gyerek, hogy nem bánja lov’in az anyjukat! A gental fej dörzsölje is fantasztikus! Ez nem nyugtató és ellazít. Nem engedheti meg magának az üzeneteket, de akkor nem kell őket a családommal körül. Rák túlélő, 6yrs. tüdő, 2yrs. mes. Igen!

Egyetértek 100%, de hol egy magányos, “remete típusú személy kapja meg azokat a” touchings? Szerencsére nem vagyok egy rákos beteg most.