alváshiány és depresszió: mi a kapcsolat?

depresszió Trends

Ha már diagnosztizált a klinikai depresszió, akkor lehet gondjai aludni vagy átalvási. Van egy oka van. Van egy határozott összefüggés alváshiány és a depresszió. Sőt, az egyik gyakori depresszió jeleit álmatlanság vagy képtelen esik és aludni.

Nem kevesebb, mint három közül minden negyedik nő tapasztalni fogja a rövid távú hangulatingadozás az úgynevezett “baby blues” után a baba megszületik. De közel 12% tapasztalat súlyosabb és hosszabb élettartamú szülés utáni depressziót; Hogyan lehet megmondani a különbséget a normális hangulati változások, amelyek enyhül, és az, hogy azt jelentheti, a depresszió és a kezelést szükségességét? Hogyan tudja kezelni a szülés utáni érzések -, hogy ez a baby blues vagy valódi depresszió – a hidegebb, sötétebb, és elszigeteltebb Winte …

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a felnőttek kell hét-kilenc óra alvás. De még nem depresszió, szerint a Nemzeti Alvás Alapítvány, az átlagos csak egyre körülbelül 6,9 óra. Amikor hozzá a depresszió a keverékhez, a problémák alvás súlyosbítja.

Képtelen aludni egyik kulcsfontosságú jeleit klinikai depresszió. Egy másik jele a klinikai depresszió túl sokat alszik vagy átalvási.

Miután egy alvászavar önmagában nem okoz depressziót, de az alváshiány nem játszik szerepet. Az alváshiány okozta másik kórállapot vagy személyes problémák is, hogy a depresszió rosszabb. Hogy képtelen aludni, hogy tart hosszú ideig is fontos jele, hogy valaki lehet depressziós.

A klinikai depresszió egy hangulati rendellenesség. Ez okozza, hogy szomorú, reménytelen, értéktelen, és tehetetlen. Persze, mindannyian szomorú vagy kék időről időre. De ha szomorú hosszú ideig, és az érzéseket vált intenzív, a depressziós hangulat, és a hozzá kapcsolódó fizikai tüneteket is tartsa meg az élő normális életet.

Normál alvás helyreállító állapotban. Azonban, ha az alvás megszakad vagy nem megfelelő, akkor növelheti a feszültséget, éberség, és az ingerlékenység.

Fizikai vagy érzelmi trauma és metabolikus vagy egyéb orvosi problémák kiváltó alvászavarok. A rossz alvás vezethet fáradtság. A fáradtság, akkor kevesebb testmozgást, és vezet, hogy a csökkenés a fitness szinten. Végül, akkor találja magát egy ördögi kör az inaktivitás és az alvás zavart, ami a fizikai és hangulati kapcsolatos tüneteket.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar