aláírja a krónikus köszvény egyre rosszabb

Köszvény okozta túl sok húgysav a vérben. Idővel betétek húgysavkicsapódás köré gyűlnek csont és porc. A felhalmozódott húgysav okoz tüneteket először. Ha a terület begyullad, a köszvényes roham jelentkezik, duzzanat, vörösség és erős fájdalom.

Spondylitis ankylopoetica (AS) egy olyan típusú arthritis okozza deréktáji fájdalom és merevség; A hátfájás az AS nem ugyanaz, mint a leggyakoribb típusú által okozott hátfájás dolgok, mint például izomgörcsök vagy elcsúszott lemezeket. AS hátfájás okozta gyulladás. Ez a krónikus, ami azt jelenti, hogy nem egy egyszeri dolog. Lesz ez sokáig, de vannak olyan kezelések enyhíthető a fájdalom és a merevség. A kezdéshez az orvos fogja keresni néhány ilyen jelek gyulladásos hátfájás ….

Számos gyógyszer jóváhagyott alacsonyabb húgysav szintjét és csökkenti a kockázatot a fellángolások. De ha a beteg súlyos egészségügyi feltételek mellett a köszvény, a hatékony kezelés nehéz lehet. Néhány a leggyakoribb együttes jelenlegi körülmények között, ami bonyolítja kezelés

Amikor húgysavszint a véráramban túl magas marad, egyre több és több kristályokat letétbe. Köszvény válhat egy krónikus állapot, ami fájdalmas és eltorzító kárt ízületek.

A kurzus a köszvény jelentősen változik egyénenként. Jelek, hogy a krónikus köszvény lehet rosszabbodik közé