A sovány hasa recept: étrend felülvizsgálata

Miután hasi zsír és a “muffin top” a derék körül gyakori – és ez egészségtelen lehet. Kövesse a The Lean hasa Script, és aszerint, hogy a könyvborító, akkor canlose akár “15 font veszélyes hasi zsír négy hét”, és javítsa az egészségét.

A Lean Belly Prescription írta Travis Stork, MD, egy sürgősségi orvos és egy sereg a nappali talk show az orvosok. Ő recept ígér akkor lefogy, és tartsa ki a jó – anélkül, hogy valaha diéta vagy kalória.

És nincs módja annak, hogy nem ezt a diétát, mert ez nem egy diéta.

A Lean hasa Script gyűjteménye ötletek, élelmiszer javaslatokat, és a motiváció felvilágosítani az embereket tápanyagban gazdag ételek, rejtett kalória, és hogyan, hogy kis változások, amelyek elősegítik a fogyást, és vált a fenntartható életmód szokásait.

“Ez nem egy diéta, hanem egy egyszerű recept, hogy segítsen az embereknek enni egészségesebb kicserélni üres tápanyag élelmiszerek, mint a cukros italok és a feldolgozott élelmiszerek, és helyette élelmiszerek, amelyek megfelelnek, és tápláló,” Gólya mondja.

Az egészséges táplálkozás élelmiszerek 4-5 alkalommal egy nap majd úgy érzi, a teljes, ellenőrzés utáni sóvárgás, és nyomja ki az egészségtelen ételek a diéta, Stork mondja.

Ő egy egyszerű “Pick 3 Lean” rendszer célja, hogy módosítsa a táplálkozási viselkedés, miközben élvezi a kedvenc ételek. Válassza ki a három egy időben egy listát 12 lehetőségek kezdve Stork alapvető “törvényei soványság”, hogy minél több emeltük “lean élő turbófeltöltő.

Miután a mester három változás, mozog, és kezelni a további lehetőségeket.

Példák egyszerű változásokat eszik három adag tejtermék, noshing egész nap gyümölcsöt és zöldséget, és felfedezni az egészséges zsírok.

Stork azt mondja, hogy a kis változások, lehet, hogy a legnagyobb különbség, és egész nap van 200 esélye a jobb választás, küzdelem hasi zsír, és javítsa az egészségét.

A végeredmény? “Csökkenteni a veszélyes zsigeri zsír és akkor több energiát, aludni jobb, jobb egészség és a hosszabb, boldogabb életet,” Gólya mondja. És a jó hír, mondja Stork, hogy hasi zsír könnyebben reagál diéta és a testmozgás, mint a zsír máshol a szervezetben.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …