A gyógyító erejét alvás

Melinda Ratini, DO, M; A július 5, 2015

Ha elbóbiskolni, úgy tűnik, mintha a test kikapcsol az éjszakát. De ahogy alszol, a tested valójában javításokat és helyreállítja magát.

“Gondoljunk csak az alvás, mint a tune-up van szüksége, hogy zökkenőmentesen,” mondja David M. Rapoport, MD. Rapoport igazgatója a Sleep Medicine Program NYU Langone Medical Center.

Törekedjen, hogy 7-8 óra szundítás minden este. Ez ad a szervezet idő kell aludni, hogy néhány nagyon fontos dolog. Íme heten.

Hogy megvédje a derékbőség, hogy lefekvés előtt egy prioritás. A tanulmány a Journal of Clinical Nutrition azt mutatta, hogy az emberek ettek, átlagosan közel 300 kevesebb kalóriát naponta mikor is pihent.

A szilárd éjszakai alvás nyújthat extra akaraterő, hogy ellenálljon azoknak a cookie-kat vagy a chips. “Mi felfedezte, hogy egy része az agynak, amely ellenőrzi az alvás is szerepet játszik az étvágy és az anyagcsere,” Rapoport mondja.

Ha fukarkodik a ZZZS, a test teszi több ghrelin és a leptin kevesebb. A ghrelin egy éhség hormon, a leptin egy hormon, amely megmondja, hogy amikor tele van.

Elnyeled ezer dolog minden nap, mint az új szavakat, vagy egy új rutin a Zumba osztályban. Amikor alszik, az agy rendezi át mindezt info.

“Ez úgy dönt, hogy mit kell tárolni, és mi a dobás,” Rapoport mondja. A fontos részletek válnak emlékek hívhatja fel később.

“Ha akarsz valamit tanulni, ágyba,” Rapoport mondja. Esélye, akkor ne feledjük, hogy a beszéd vagy elvégzi azon táncmozgások reggelre jobban.

Ha forgolódik egész éjjel, jó esély van arra leszel nyűgös a következő napon. De ha már frissített, ez sokkal könnyebb, hogy kellemes.

“Sleep lehetővé teszi az elme és a test többi része,” Rapoport mondja. “Ez adhat energiát és pozitívabb kilátások.” Ez is segít kezelni a stresszt.

Hosszú távon ezek az előnyök védelme a mentális egészségre. Kutatás a lapban SLEEP azt mutatta, hogy az emberek, akik elhalasztva 7-9 órát éjszaka kevesebb volt a depressziós tüneteket, mint azok, akik aludtak, többé-kevésbé.