A frusztráció élő fibromyalgia

A fibromyalgia megzavarhatja a személy életét sok, nagy és kicsi. ‘S Fibromyalgia közösségi emberek fibromyalgia megosztani a dolgokat, hogy meghiúsítsa, és súlyosbíthatja a velük az élet fibromyalgia – a “pet Hóborc” a feltétele.

Sokan a közösség egyetért abban, hogy a legrosszabb probléma az, amikor néhány ember úgy gondolja, fibromyalgia “minden a feje”, így nem nyújt sok támogatást. “A legnagyobb kisállat idegesít talán barátok mondani vagyok béna, ha nem tudok lógni után 20:00 (Van egy szigorú esti) vagy felkavarhat velem, amikor azt kell kihátrálni tervek,” mondja az egyik nő.

“Ha van még egy személy mondja meg, hogy csak kint, és nem valami, és jobban fogom érezni, leszek csapást,” újabb.

A közös kisállat idegesít sokan fibromyalgia van, hogy nehéz elmagyarázni másoknak, hogy pontosan hogyan érzik magukat, és a hatása a széles körű fibromyalgia tünetei. “Utálom, hogy nem találja a szavakat megmagyarázni, milyen az emberek. Úgy hívom a láthatatlan betegség. A legjobb nézünk fáradt. Belefáradtam rendben – fáradt, hogy fáradt, érzés tudok ‘t tenni, és elvesztettem a humorérzéke, “mondja az egyik nő.

Több más ember hozzá, hogy nehéz segítséget kérni, és összpontosítani magukat először, mert mindig volt az a típus, hogy helyezzék magukat az utolsó. “Nem baj, hogy kérjen segítséget,” megnyugtatja egy nő. “Ez hogyan kérünk, hogy a leginkább számít.” Köszönöm, “erős, mint az, hogy” szeretlek.

Mások rámutattak annak szükségességére, hogy aludni egész nap, és a képtelenség, hogy vegyenek részt a közös tevékenységekben, mint tényező, hogy vezetni őket őrült. Egy nő szívű, amikor a 4 éves fiú azt mondja: “Mama, gyere velem játszani”, és ő csak nem tud.

Egyesek azt is megoszthatja vicces “Hóborc”, hogy az általuk használt, hogy segítsen nekik nevetni egy kicsit a helyzetük. Egy nő viccet hatásait az ő “FIBRO köd” a mindennapi élet. “Láttad a kulcsot? A szemüvegem? A kocsim? Azt hiszem, a macska eltűnt.” Azt is mondja, hogy ő kezd a “orvosok Voltam” kereskedelmi kártya gyűjtemény. “Majd a kereskedelem egy fájdalom kezelésére kártya egy jó reumatológus!